Какви са вашите суперсили според зодиакалния ви знак: Част 2

Шесто чувство, добра ориентация, фотографска памет.. Разказваме ви коя е специфичната суперсила на всяка една от дванадесетте зодии. Разбира се, това важи и за вашия асцендент и лунен знак.

 

7. Везни: Силното слово

Може би най-комуникативният от всички зодиакални знаци са Везните. А като се има предвид, че те са управлявани от Венера – планетата на взаимоотношенията – не е трудно да се предположи, че представителите на въздушния елемент имат дарба за общуване. Макар и Везните често да биват наричани “people pleasers“ (човекоугодници), тази тяхна суперсила им помага много, за да намерят и да произнесат точните думи на точното място. Дори и да потушат много разгорещен дебат или кавга.

 

8. Скорпион: Детекторът на лъжата

Макар на Скорпионите да им се носи славата на най-параноичния зодиакален знак, дарбата да разпознават лъжата е голямо богатство. Скорпионът се управлява от Марс и Плутон, две планети, които не само отстояват правата си, но и изрично не обичат хората до тях да ги лъжат. Разбира се, това на повечето хора няма да им се хареса, но за представителите на водния елемент истината е много важна.

 

9. Стрелец: Накъде духа вятърът

Планетата, която управлява огнения знак, е Юпитер. Планетата на късмета, израстването, изобилието и възможностите. Затова не е чудно, че Стрелците имат вродена усет накъде ще задуха вятърът, следвайки вътрешния си глас/интуиция. Наред с това къде ще им се „усмихне“ щастието и късметът. Затова, ако имате приятел представител на тази зодия, послушайте го какво ще ви посъветва.

 

10. Козирог: Чувството за приоритет

Земният знак, също като Девата, също не си пада много по езотеричните въпроси. Това се дължи на Сатурн – неговата планета – която се характеризира с кармата, работата, реда и житейските уроци. Затова Козирозите имат много добър усет за това как да подредят приоритетите си, за да може животът им да „тече като по масло”. За някои това може и да не е особено забавна суперсила, но за порядъчните хора е повече от добре дошла.

 

11. Водолей: Ловци на потенциал

Представителите на този зодиакален знак не са много по големите социални сбирки, макар често да си „дават“ вид на „социална пеперуда“. Въпреки това техният опит с хора не само ги е научил да ги преценяват, но и да виждат огромния потенциал, който е заложен във всекиго един от тях. Причината се крие и в Уран, който управлява Единадесетия астрономичен дом. Домът на социалните контакти, приятелките кръгове, технологиите, революциите и въздушните пътувания.

 

12. Риби: Развитите емпати

Неслучайно Рибите се намират на последно място в зодиака. Това е знакът, събрал най-много житейски и духовен опит, което, на свой ред, му позволява да изслушва останалите 11 знака. Но не само да ги изслушва, но и наистина да ги разбира. Ето защо суперсилата на Рибите се крие в суперразвитата им емпатия. Наред с това представителите на водния знак могат да се похвалят и с известен мистицизъм, тъй като техен управител е планетата на водата, сънищата и духовността –  Нептун.

 

Оттук можете да да прочетете за първа част – https://special.bg/kakvi-sa-vashite-supersili-spored-zodiakalniya-vi-znak-tchast-1/ .