Ивет Лалова ще става майка

Българската лекоатлетка и съпругът ѝ Симоне Колио са в очакване на първата им рожба.

 

Страхотна новина не само за всички фенове на известната ни спортистка, но и за семейството ѝ. Тридесет и девет годишната българка сама съобщи добрата вест по време на вчерашното предаване „120 минути“ по bTV.

Ивет по време на интервюто в „120 минути“ по bTV.

Това е другата ми голяма мечта, която се сбъдна. Ще бъда мама. Не смятам да спирам да работя, защото това бебенце, което нося, вече работи. Аз съм спринтьор и то от мъничко спринтира.” – сподели развълнуваната бъдеща майка.

Получих електронна поща, докато бяхме на олимпийския стадион в Будапеща, с резултатите от кръвния тест. Симоне беше до мен и му казах: „Ще си имаме бебе“. Това е много мил, емоционален момент, не може да се опише с думи. През последните години претърпях много загуби и сега съм щастлива, че ще има още някой с нас… Да бъда майка е нещо, което чакам от много дълго време…”.

Да припомним, че сватбата на Ивет и Симоне се състоя през 2013 г. в Италия.

Ивет Лалова дори качи и фотография в личната си Facebook страница. Не нея се виждат бъдещите родители и наедрелият вече корем на лекоатлетката с надслова: „От всички благословии, които получихме, това без съмнение е най-прекрасната! Бебе Колио ще се появи на бял свят през пролетта на 2024 година.“. Полът на рожбата все още е неизвестен.