Хенри Кавил разби сърцата на мнозина

Британският секссимвол Хенри Кавил от доста време насам е много желана партия и има защо. Той е красив, силен, интелигентен и истински джентълмен. Ала преди броени дни взе решение, с което съкруши немалко фенове. Разказваме ви защо.

 

Звездата от „Човек от стомана“ (2013) вече не е ерген. Причината – Натали Вискузо. Новината за новото обвързване на Хенри не се хареса на голяма част от почитателите му. По-точно казано – те или смятат, че Натали не е най-добрият избор за него, или че това е някаква шега, или че става дума за промотиране на предстоящ филм с негово участие.

Отляво: Хенри Кавил, отдясно: Натали Вискузо.

Но по всичко изглежда, че бурните им реакции са засегнали идола им и мъжа-мечта. Ето защо не трябва да сме изненадани, че 38-годишният хубавец помоли най-учтиво последователите си в социалната мрежа Instagram да уважат избора му, личния му живот и най-вече да се радват за него, защото в момента е на седмото небе от щастие.

Разбирам, че сигурно е много забавно да се спекулира, да се клюкарства и да се разнищва личния живот на някой друг в Интернет, но вашата „страст“ наранява много от хората, на които силно държа. По-голямата част от вашите хипотези за личния ми и професионален живот не са верни… Сега съм щастливо влюбен и затова ще съм ви безкрайно благодарен, ако и вие се радвате заедно с мен. Но ако това е непосилно за вас, поне се опитайте да бъдете горди със самите себе си, както и с вашата най-добра версия на вас самите.“ – гласи посланието на Хенри Кавил.

Хенри в ролята на Супермен.

За новата любов на британския актьор не се знае много. Известно е, че тя е американка, на 27 години, работи най-вече като актриса и е вицепрезидент на телевизионните и цифрови студия в Legendary Entertainment.

Хенри с бившата си годеница Елън Уитакър.

Да припомним, че преди Натали Вискузо, Хенри бе сгоден за сънародничката си и конна състезателка Елън Уитакър. Те се сгодиха през 2011-а, но след една година развалиха годежа.