GWM WEY – символ на лукса, комфорта и технологиите от последно поколение

GWM WEY е символ на първокласен комфорт, съчетан в перфектна симбиоза с водещи технологии. Моделът на марката GWM се фокусира върху интелигентни, прогресивни и висококачествени автомобили с подчертано съвършенство.

 

GWM WEY PHEV технологията е насочена към потребителите, които се интересуват от електрическа мобилност, но имат сантимент към традиционното задвижване от една страна, а от друга – вероятно се притесняват да й се доверят изцяло. Големият електрически пробег на GWM WEY PHEV е идеално решение за хората, които искат да се движат изцяло с електричество в ежедневието си. В същото време, ефективният двигател с вътрешно горене дава свобода и гъвкавост за пътувания на дълги разстояния. Това е нов начин на живот с безгрижна мобилност за всеки клиент предлагана от GWM WEY.

GWM WEY 03.

GWM WEY 03 се отличава с красив силует , елегантни плавни контури и висока линия на покрива. Той впечатлява с голям електрически пробег, което го прави идеален за градска среда. Комфортен е и с изключителни функции за безопасност. WEY 03 комбинира двигател с вътрешно горене и два електромотора. Единият се намира отпред и е свързан с двигателя с вътрешно горене чрез съединителя. Междувременно задният електромотор е позициониран на задната ос, като директно задвижва задните колела. Това разположение позволява задвижване на четирите колела, но също така регенеративното спиране и режими на шофиране само на електричество. 9-степенната трансмисия с двоен съединител, осигурява безпроблемна работа на предавките.

GWM WEY 03.

Усъвършенстваната хромирана решетка включва дизайнерски елементи, които са отразени и в задната част на автомобила, създавайки усещане за плавност, съвременен дизайн и сливане с пътя. Очарователният интериор е изработен от висококачествени материали, съчетани цветово по таблото, волана, седалките и панелите на вратите. Амбиентното осветление предлага разнообразие от цветове и опционална синхронизация с музиката в автомобила.

GWM WEY 03.

 

GWM WEY 05 е всичко за пътя напред. WEY 05 e символ за превръщането на ежедневните пътувания в изключителни. За тези, които вярват, че първокласната мобилност трябва да бъде техен стандарт. Които искат да имат възможност да шофират без емисии, без да губят свободата и гъвкавостта да се движат, където и когато пожелаят. За тези, които търсят ефективност и производителност в една единствена кола.

GWM WEY 05.

GWM WEY 05 има изключителен пробег, високоефективна хибридна технология, усъвършенстван интелект, луксозен интериор и редица функции за безопасност. Най-хубавото е, че всички допълнителни екстри вече са включени, което спестява колебания и нуждата от избор.

GWM WEY 05.

GWM WEY 05 може да се похвали с високоефективен двигател с вътрешно горене, който осигурява надеждна производителност, докато неговата батерия, която е и най-голямата в този клас автомобили, предоставя възможността за още по-дълги изцяло електрически пътувания. Това е plug-in хибрид без аналог. Със своята батерия с капацитет 39.67 kW WEY 05 осигурява до 146 км пробег само на електричество. А с опцията за управление с един педал за възобновяване на енергия, АС зареждане с мощност 11 kW и DC зареждане с мощност 50 kW, ежедневното придвижване на електричество е истинско удоволствие. Има хибриди, а има и GWM WEY 05. С електрически пробег от 146 км, той променя правилата на играта: предлага най-дългият пробег сред всички plug-in хибриди.

GWM WEY 05.

С електрически пробег от 124 – 136 км за WEY 03/ 146км. за WEY 05 се надхвърля типичната концепция за PHEV. GWM WEY се задвижва от 2.0Т бензинов агрегат в комбинация с един или два електромотора (преден с мощност от 163 к.с. и заден с мощност 184 hp ), като WEY 05 AWD постига комбинирана максимална мощност от 350 kW ( 476 hp), а за WEY 03 с предно задвижване 270 kW (367 hp) или WEY 03 AWD с 325 kW ( 442 hp ). Комбинираният въртящ момент, възпроизвеждан от агрегатите за WEY 03 FWD е 500 Nm, WEY 03 АWD е 685 Nm, а за WEY 05 е 847 Nm. Капацитета на батериите за съответните модели WEY 03 e 34 kWh, а за модел WEY 05 има батерия с капацитет 39.67 kWh. Зареждането на батериите може да става посредством АС: 11 kW с време за зареждане на WEY около 3ч. и 30мин.( 0-100%) или на бързозарядна станция с DC: 50 kW с време за зареждане на WEY до 53 мин. (0-80%).

GWM WEY 05.

GWM WEY 03 и GWM WEY 05 разполагат с 9,2-инчов цветен инструментален панел, 9-инчов екран за управление на климатичната система, 14,6-инчов мултимедиен сензорен екран. GWM WEY 05 Luxury разполага с AR-Head up Display ( добавена реалност), докато останалите варианти разполагат със стандартен Head up Display.

GWM WEY 05.

Интегрираният гласов асистент позволява интуитивно управление на климатика, прозорците, мултимедията и системните настройки. За мултимедия, връзка със смартфон и зареждане, GWM WEY разполага с Bluetooth, USB тип А и С, безжично зареждане, както Android Auto и Apple CarPlay. Опционалната система за съраунд звук “Infinity” се състои от 12 високоговорителя, които предлагат страхотен звук с висока точност и активно намаляване на шума.

GWM WEY 03.

GWM WEY разполага с възможности за избор от режими на движение, зависимост от условията. Във WEY 03 FWD можете да избирате между “Normal; Electric ; Charge; Sport; Snow“ , докато при версията WEY 03 AWD и WEY 05 можете да избирате между осем възможни режима – “Normal; Electric; Charge; AWD; Snow; Mud; Sand; Sport“.

Интегрирани са усъвършенствани системи за подпомагане на водача (ADAS) и повишаване на безопасността.

▪ Адаптивен круиз контрол (АСС) с асистент за движение в задръстване

▪ Автоматично аварийно спиране (АЕВ), включително асистент при ляв завой

▪ Откриване на мъртвата зона (BSD) от двете страни

▪ Предупреждение за отворена врата (DOW) за избягване на сблъсъци при отваряне на вратите

▪ Предупреждение за напускане на пътната лента (LDW), помага на автомобила да се придържа идеално към своята лента по всяко време, GWM WEY 05 автоматично може да смени лентата за движение, чрез активиране на мигача при скорост над 80км/ч.

▪ Система за наблюдение на водача (DMS) за установяване на разсейване и умора посредством камерата в салона

▪ Паркинг асистент с 360ᴼ HD камера и проследяване на движението назад

GWM WEY 03.

Съвкупността от системите за безопасност, допринасят GWM WEY 03 и GWM WEY 05 да получат пет звезди – най-високата оценка при тестовете за безопасност в Euro NCAP. GWM WEY 05 е избран за най-безопасен автомобил в своя клас през 2022 година.

GWM WEY 03.

GWM WEY 03 и GWM WEY 05 пристигат с гаранция 5 години без ограничение на пробега и 8г. гаранция или 160 000км. на батерията.

GWM WEY 05.

GWM WEY е най-новата премиум SUV продуктова линия на марката . GWM WEY, кръстен на Изпълнителния директор на GWM Джак Вей, обединява майсторска изработка, съвременен дизайн и функционалност, с технологии от последно поколение. Автомобилите WEY са създадени от глобален екип от над 1600 GWM инженери и дизайнери в съответствие с най-високите стандарти в индустрията. Мрежата от изследователски центрове на GWM обхваща Европа, Северна Америка и Азия, вкл. Япония, САЩ, Германия, Австрия и Индия.

GWM WEY 03.

Българска Автомобилна Индустрия е компания с основен предмет на дейност дистрибуция и продажба на автомобили и автобуси. БАИ е официален представител на GWM, както и на китайския производител на автобуси Zhengzhou Yutong Group Co., Ltd. YUTONG за България.

БАИ е българска компания с амбиция да предоставя всеобхватни и устойчиви решения в транспортния сектор на световно ниво и с непрестанен стремеж към усъвършенстване. Компанията има за цел непрекъснато да разширява своя фокус и предлаганите транспортни решения. БАИ предоставя иновативни и надеждни технологии, които създават интуитивно и интегрирано клиентско изживяване, което превръща притежанието и ползването на превозни средства в сигурно, комфортно, безпроблемно и дори интересно. Компанията е разработила отлична фирмена култура, съсредоточена върху честността, отговорността, доверието и качеството, която може да обедини служителите, да впечатли клиентите и да привлече потенциални партньори, като по този начин осигурява постоянна движеща сила за марките, които представлява, допринася за техния растеж и превръщането им в легенда в индустрията, реализирайки устойчиво и координирано развитие.