Гуен Стефани също се омъжи „на тъмно“

Както неотдавна писахме, 51-годишната певица Гуен Стефани и 45-годишният изпълнител Блейк Шелтън се сгодиха и с нетърпение чакаха момента, когато ще се венчаят. Но и техните планове бяха забавени заради пандемията от коронавирус. Въпреки това, преди няколко дни, двамата най-накрая си казаха „Да!“ в американския щат Оклахома. Ето какво се знае до този момент:

 

Тайна и скромна церемония – такава бе дългоочакваната сватба на Гуен Стефани и Блейк Шелтън, състояла се на 3-и юли, в събота. Макар и двете звезди да пазеха дълбока тайна, папараците все пак успяха да „осуетят“ плановете им. Мястото на празничната церемония бе в ранчото на кънтри певеца, което се намира в Оклахома. Както се вижда от фотографиите на американската медия Page Six, заради специалния повод е бил издигнат параклис. Гостите са били малко – само най-близките на членовете на журито в американския формат на култовото реалити шоу The Voice.

Певицата също сподели част от сватбените си снимки чрез публикации в социалната мрежа Instagram.

Да припомним, че преди няколко седмици самата изпълнителка на Hollaback Girl намекна за предстоящата си сватба. В личния ѝ Instagram профил бе качена снимка, на която се вижда как певицата отпива от чаша бяла вино, държи подарък, а на лявата ѝ ръка се мярва пръстен. Текстът към фотографията казва всичко: „Тя ще се омъжва!“. В края на краищата слуховете се оказаха верни.

За 51-годишната музикантка това е втори брак, а за 45-годишния кънтри певец и телевизионна звезда – трети. Но докато Гуен има трима сина от предишния си съпруг – британския певец Гавин Росдейл, то Блейк все още не е ставал баща. Кой знае, може би венчавката ще им донесе приятни изненади…