Дженифър Анистън се обърна към брачна агенция и даде 750 хил. долара за среща

В търсене на щастие Дженифър Анистън реши да прибегне до услугите на брачна агенция. След като си осигури доверието на звезда и голяма сума пари, компанията организира за нея лична среща с потенциален избраник.

Петдесет годишната Дженифър Анистън е била омъжена два пъти. Както е известно първият съпруг на актрисата беше секс символът Брад Пит. Брачната връзка на актьорите продължи пет години, след което двамата се разделиха. Една от причините за развода беше нежеланието на Анистън да има деца, докато Пит наистина го искаше.

Вторият съпруг на звездата от поредицата „Приятели“ се появи едва през 2015-а и също е неин колега. Дженифър и Джъстин Теру се срещнаха на снимачната площадка на филма „Мир, любов  и още нещо“. Две години след сватбената церемония двойката се раздели, което натъжи феновете на актрисата.

Самата Анистън реши да не се отказва толкова лесно и избра нов път, за да търси половинката се. Както стана известно актрисата изобщо не съжалява за 750-те хил. долара за сполучливата среща, която е прераснала в нова възможност.

Оказа се, че бизнесменът е платил на брачната агенция същата сума, за да се срещне със звездата. Новият избраник на Анистън няма нищо общо със света на шоубизнеса и предпочита да стои далеч от светските хроникьори. Според австралийското издание NW предприемачът има желание да живее с Анистън до края на дните си. Актрисата пък продължава да пази името му в тайна.

Никой не знае какви са плановете на звездата от сериала „Приятели“ за новия й приятел. Въпреки успеха на сделката с брачния офис феновете подозират, че  Дженифър не е готова да започне нова глава в живота и се надяват на положително развитие на  започналата връзка.

Да припомним, че от няколко години подред в Холивуд се разпространяват слухове за събирането на Анистън и Пит. Бившите съпрузи често сами подгряват слуховете. Неотдавна  Брад  присъства на парти за рождения ден на Дженифър, което провокира нова вълна от клюки. Въпреки това актьорите категорично отказват подобна възможност и дори се смеят на въпроси за евентуалното им събиране.