Джак Спароу предизвика фурор в TikTok

Никога не е късно човек да започне нещо ново. Такъв пример е и актьорът, изиграл култовия образ на карибския пират, който преди няколко дни разбуни духовете в прословутото приложение. Ето за какво става дума:

 

След успешното спечелено съдебно дело срещу Амбър Хърд, за което вече писахме, Джони Деп реши да полее повода по подобаващ и доста интересен начин. Американецът не само плати огромна сметка в индийски ресторант, за да почерпи своите близки, но и решида се регистрира в нашумялата в последно време китайска апликация TikTok.

Джони с един от индийските сервитьори.

Не само че за нула време 59-годишната звезда бе последвана от над 11 млн. последователи, но и първият ѝ видеоклип бе гледан над 26 млн. пъти – чупейки по този начин всички рекорди в социалното приложение до този момент.

Клипът фактически е видеообръщение, адресирано към всичките лоялни фенове, роднини и близки на родения в Оуенсбъроу актьор: „До всички мои верни и непоколебими привърженици. Дълго време вървяхме заедно и изживяхме много неща. Направихме правилните стъпки, защото на вас ви пукаше. Сега продължаваме заедно напред. Както винаги, вие сте моите работодатели и няма как да не ви благодаря! С любов и респект, Дж.Д.“

Видеото предизвика всеобщ фурор, мотивирайки впоследствие мнозина нови потребители специално да се регистрират, за да следят и там новостите относно любимия си идол.

В интерес на истината, бившата госпожа Деп също използва повода, за да бълва малко огън и жупел в TikTok: „Докато Джони Деп казва, че „продължава напред“, правата на жените „се връщат назад“.

Оттук можете да видите и въпросното видео – https://www.tiktok.com/@johnnydepp?referer_url=https%3A%2F%2Fembed.btv.bg%2Flbin%2Fglobal%2Fembed_social_media.php&referer_video_id=7106513020917992710&refer=embed .