Домът на Миранда Пристли от „Дяволът носи Прада” се продава

Вече и вие можете да живеете като влиятелната главна редакторка на списание Runaway.

 

 

Знаковата къща, прочула се покрай кинематографския шедьовър на Дейвид Франкъл, се намира в манхатънския квартал „Ъпър Ийст Сайд”, на “129 Ийст 73 Стрийт”, само на няколко пресечки от Сентръл парк. По информация на уебсайта Modlin Group, неоренесансовата сграда се продава за 27.5 млн. долара.

Фасадата на красивата сграда в неоренесансов стил.

Макар в лентата да виждаме красивия имот само за малко, докато Анди (Ан Хатауей) се промъква незабелязано вътре, за да остави едни книжни материали и дрехи на Миранда. Но дори и тези няколко минути бяха нужни на зрителите, за да се заинтригуват и влюбят в превъзходния дом.

Сцена от филма, където се вижда част от антрето на дома.

Сградата е построена през далечната 1907 г. и последно е била реновирана преди 18 години. Разполага с 6 етажа, където човек може да намери галерия, две кухни, трапезария, елегантно главно стълбище и няколко изискани спални и бани.

Една от двете кухни.

Допълнително жилището на Миранда Пристли може да се “похвали” със собствена фитнес зала, баскетболно игрище, вътрешен двор и тераса с джакузи.

Една от великолепните бани.

Важно е да се спомене, че имотът не се продава току-така. Всеки потенциален купувач ще премине през няколко интервюта. Неговата отдаденост – също ще бъде тествана. Тъй като къщата-мечта допълнително ще изисква около 15 хил. долара месечно за такси и битови сметки.

Една от многото спални.

Апропо, бъдещите щастливи собственици ще имат възможността даже да превърнат постройката в истински музей, посветен на Миранда Пристли, отдавайки го впоследствие под наем чрез известния сайт Airbnb.