Disney дава 100 млн. долара на Бионсе

Растат не само успехите, но и финансите на Бионсе. Преди броени дни певицата получи много интересно предложение от страна на известния бранд. Разказваме ви как съпругата на Джей Зи може да се сдобие с крупната сума.

 

Според таблоида The Sun, който се позовава на собствен източник, изпълнителката на „Sweet Dreams“ ще участва в създаването на саундтрака към филма „Черната пантера 2“ и две други ленти на Disney: „Бионсе не само стана важен член на Disney, но и идеално си пасна с бранда. Тя вече участва в различни негови проекти, включително озвучаването на Нала в игралната версия на „Цар лъв“, и сега лейбъла се опитва да я ангажира с още проекти. Предложени са ѝ 100 млн. долара за три предстоящи филма и, въпреки че преговорите все още продължават, последните детайли са в процес на изясняване“.

Нала и Бионсе.

Това, разбира се, не изключва възможността да чуем гласа на певицата от Хюстън в някой документален филм. Припомняме, че съпругата на принц Хари – Меган Маръл, вече озвучи такъв за слоновете по телевизионния канал Disney+. В интерес на истината Бионсе и компанията на Уолт Дисни са тандем още от 2007-а, когато съпругата на Джей Зи бе заснета като Алиса от анимационния филм от 1951 година. Става дума за специална фотосесия, посветена на любимите и класически персонажи на марката. Освен втората част на „Черната пантера“, Бионсе помогна със създаването на саундтрака и към първия филм.

Бионсе в ролята на Алиса.

Впрочем, напоследък, афроамериканката проявява активност в здравната и политическата сфера. Тя не само финансира производството и доставката на надеждни тестове за откриване на коронавируса в Съединените американски щати, но и участва в протестите за справедливост, засягащи смъртта на Джордж Флойд и расовата дискриминация.

Освен това тя се присъедини към видео кампанията на YouTube – YouTube’s Class of 2020, за да поздрави всички дипломирали се студенти през тази година. Става дума за морална подкрепа от страна на американския елит към завършилите студенти, които, за съжаление, тази година няма да получат пълноценна церемония за връчването на дипломи. Причината е продължаващата карантина в някои щати, заради коронавируса.