Дънковите гащиризони – възможности за различни комбинации

Носенето на дънкови гащиризони се оказва подходящо не само за тийнейджъри и бременни. Навличайки ги, ще си припомните безгрижното детство, когато бяхте на 10-11 години. В случая обаче модните предложения нямат за цел да ви направят инфантилни – а по-скоро да ви напомнят за времето, когато скачахте от леглото, готови да преодолявате всякакви щури предизвикателства, жадни за нови знания, радващи се на всякакви срещи с връстниците.

 

Макар и да се състоят от две части, гащиризоните са като дънките – вървят на всичко.

1. За разходка през уикенда

Може да комбинирате гащиризона с маратонки, кецове и риза, която, ако е едноцветна, много добре ще се съчетае с романтичен аксесоар. Това може да е шарена кърпа или лента за глава, пъстър гердан от ситни мъниста.

2. За делника

Кой е казал, че гащиризоните не могат да се носят с токчета? Не се колебайте да направите подобен избор. Така ще изглеждате много по-уверена и денят ви ще бъде успешен и усмихнат.

3. За социални експерименти

Готови ли сте да си направите социални експерименти – те могат да бъдат всякакви – да обиколите страната на автостоп? Да се превърнете в анкетьор на социологическа агенция? Ако имате авантюристичен и духовит стил, оставете си едната презрамка небрежно да виси. Това е добър вариант, ако имате тениска с надпис, който много държите всички да прочетат.

4. За шикозни партита

Не му мислете много дали блузата ви с шикозно деколте ще върви с гащиризона ви – а ако блузата ви е с паднали рамена, със сигурност ще сте звездата на вечерта. А ако и цветово съчетаете гащиризона с блузата, очаквайте да ви попитат „Кога откривате ретроспективата на Кристо“?

5. За ден, пълен със задачи

Миналата година „Задачи за деня“ на режисьора Петя Златева бе българският претендент за „Оскар“ в категорията за късометражен анимационен филм. Това, че изпълнението на вашите задачи за деня заслужава „Оскар“, е без всяко съмнение. Но все пак в момент, в който не сте сигурни дали ще се справите с всичко, записано в плана ви, заложете на „военната униформа“ – гащеризон, бяла, тениска, суитчър. И не забравяйте чадър, слушалки, телефон.