Cineland Bulgaria Mall привлича първи зрители с безплатни прожекции

И в Bulgaria Mall в София вече ще има кино.

 

 

Cineland посреща първите си зрители в столицата в осем модерни кинозали. Те са напълно обновени с близо 700 луксозни разтегателни кресла, с най-модерната кинопрожекционна техника и ново поколение софтуерна система.

Кадър от „Наполеон“

На 30 ноември официалните гости на киното ще могат да гледат филмите „Наполеон“ на режисьора Ридли Скот, „Уроците на Блага“ – на Стефан Командарев, „Догман“ – на Люк Бесон, последния филм с участието на Катрин Деньов „Жената на президента“, както и „Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“.

На 4, 5, и 6 декември Cineland Bulgaria Mall ще направи подарък на първите си зрители, като обявява вход свободен за специалната филмова програма „Маратон на детската анимация“ – „Овцата Шон“, „Омагьосаната къща“, „Ратчет и Кланк“, „Малкият вампир“, „Фабрика за сънища“, „Снежната кралица и принцесата“, „Детектив Чинк и Златният кошер“, „Моята непослушна фея“, „Горски мечоци: завръщане на Земята“.

Кадър от „Ратчет и Кланк“

С вход свободен ще е и „Панорамата на българските филми, селектирани за Оскар“, сред които са „Дзифт“, „Източни пиеси“, „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“, „Тилт“, „Цветът на хамелеона“, „Каръци“, „Вездесъщият“, „Страх“, „В сърцето на машината“.

За да имат безплатен достъп до инициативата, зрителите трябва да запазят предварително своето място онлайн в сайта на Cineland Bulgaria Mall или да вземат билет директно от касите.

Преди да открият новия си киносалон в София, от Сineland имат опит със стопанисването на киносалони в Перник, Велико Търново, Плевен, Габрово, Карлово и Търговище, както и летни кина в курорти като Китен и Ахтопол. На столичния кинотерен веригата стъпва с инвестиция от над 3.2 млн. лева.

Целта на Cineland е да привлече нови зрители чрез дигитализацията в сферата на услугите – през апликация на киноверигата зрителите ще могат да купуват билети, храни и напитки, които ще ги очакват на местата им в залите. Така ще се избегнат опашките, а и ще има безплатен достъп до паркинга. Освен това комплексът ще предлага на киноманите специална кинозала, която ще може да се използва за корпоративни събития, частни прожекции и гейминг състезания.