Брад Пит също със собствена марка дрехи

След като планира да се оттегли от света на седмото изкуство, 58-годишната звезда реши да лансира своя собствена модна марка.

 

Никога не е твърдо късно!“ – до това заключение очевидно е стигнал и самият Брад Пит. Малко след премиерата на последния филм с негово участие – „Убийствен влак“ – американецът решава да основе собствена марка за дрехи прет-а-порте.

Тя се казва God’s True Cashmere и се занимава с производството и продаването на облекло, съставено от 100% кашмир. Неин съосновател и приятел на Брад Пит е американката Сат Хари, която вече разполага със собствен бранд за бижута и холистична медицина (лечебен подход, който разглежда целия човек като съвкупност от тяло, ум, дух и емоции в стремежа си да осигури оптимално здраве и благополучие).

Първите изображения на артикулите на God’s True Cashmere са вече качени в официалния Instagram профил на лейбъла, който е следван от над 10 хил. последователи. Наред с това се знае, че Брад и Сат си партнират с талантливи италиански моделиери, чиято цел е да създадават удобни и красиви облекла както за мъже, така и за жени.

До тук всичко звучи добре, ала цените не са по джоба на всекиго… Една обикновена риза от кашмир може да ви излезе само около 1600 евро…