Четвъртък, 15 септември – Идеализъм, въображение, дълбоки чувства

Слънцето, Нептун и Плутон са в съвпад с Луната. Тези планетарни явления ще засилят във вас различни духовни качества, за които ще бъдете особено благодарни.

Ще сте много доброжелателни един към друг и ще се стремите към възвишени цели.

Артистичните личности ще са особено креативни, като ще са силно повлияни от съвпада на Нептун с Луната. При нейното взаимодействие с Плутон мнозина от вас ще изпитват дълбоки чувства към хората, които харесват и са ценни за тях.

Ще се чувствате презаредени и възстановени дори доскоро да сте имали неприятни преживявания.

За представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености.

Овни, днес е благоприятен ден за преговори с чуждестранни партньори. Ще установите нови контакти, ще започнете нови бизнес начинания със силен акцент върху различни социални каузи.

Телци, този четвъртък ще бъде изключително вълнуващ за вас. Избягвайте провокативни предложения – рискувате да станете жертва на интриганти.

Близнаци, днес ефективността ви ще зависи от това с кой крак сте станали. Ако сутринта сте залитнали, защото сте с тежък махмурлук, избягвайте да взимате важни решения. Ако сте се подхлъзнали, защото сте настъпили котката по опашката, очаквайте всичко да ви се нареди като по конец.

Раци, избягвайте дейности, предполагащи справяне с технически проблеми. Не е нужно точно сега да взимате отговорни решения. Фокусирайте се върху артистичните си проекти.

Лъвове, ще се радвате на високата оценка на шефовете си. Всички похвали към вас ще са напълно оправдани. Но е препоръчително да не забравяте, че зад вас има някой, който ви пази гърба и не трябва да забравяте да сте благодарни.

Деви, потърсете помощ при решаването на купищата главоблъсканици, които ви затрупват. Ако се обърнете към началниците си за съвет, това няма да подкопае авторитета ви.

Везни, днес ще трябва да поработите повече от обикновено. И макар да сте изненадани, ще изпитате голямо удовлетворение от работата си. Не се страхувайте да инвестирате в нестандартни идеи.

Скорпиони, вероятно ще имате силно желание да доминирате над другите. Ще сте по-емоционални от обикновено и лесно ще се палите. Препоръчително е да вложите силните си чувства в написването на поема или измислянето на нов танц.

Стрелци, днес не се заемайте с големи инвестиционни проекти и избягвайте всякакви спекулативни дейности. Ще имате напредък, ако си сътрудничите с бизнес партньори, към които по-рано сте имали пренебрежително отношение.

Козирози, бъдете гъвкави, ако възникнат неочаквани препятствия в работата ви. Усилията, които сте положили в близкото минало, днес ще дадат добри плодове.

Водолеи, днес не се отпускайте, а започнете да подготвяте документацията, която ще ви е необходима през следващата седмица. Съставете си списък с приоритети особено ако ще търгувате на фондовата борса.

Риби, бъдете по-самокритични. След като напоследък бяхте свикнали, че всичко, което правите, се одобрява от шефа ви, сега ще бъдете като попарени – ще трябва да поработите много по-ефективно от друг път, ако искате да избегнете сериозни загуби.