ARMANI CODE EAU DE PARFUM – любимият аромат се завръща по-добър от преди

От лансирането си през 2004 г. ARMANI CODE е синоним на мъжката увереност, харизма и магнетизъм.

 

 

 

 

През 2021 г. Giorgio Armani разкрива един нов елегантен, привлекателен и интензивен нов аспект на ARMANI CODE: ARMANI CODE EAU DE PARFUM. Наред с този нов аромат, Giorgio Armani представя и нова кампания, отново с участието на номинирания за „Златен глобус“ актьор Райън Рейнолдс.

 

ИНТЕНЗИВНА СЪБЛАЗЪН


Ароматите ARMANI CODE предават усещането за елегантно съблазняване. Тези аромати са вдъхновени от автентичния мъж, който привлича с вроден магнетизъм и съблазнява без провокация. ARMANI CODE EAU DE PARFUM е ориенталски дървесен аромат за едно ново интензивно съблазняване.
Номинираният за „Златен глобус“ актьор Райън Рейнолдс въплъщава новия аромат ARMANI CODE EAU DE PARFUM.
Кампанията на Матю Брукс го представя в непринудено и шик държане, седнал в индустриално пространство, облечен в смокинг и леко разкопчана риза, олицетворяващ уникалното съчетание на изисканост и автентичност на аромата.

 

МЪЖЕСТВЕНА ЧУВСТВЕНОСТ

Новият ARMANI CODE EAU DE PARFUM развива класическия ARMANI CODE EAU DE TOILETTE и му влива нова чувственост, която е едновременно елегантна и интензивна. Парфюмеристът Антоан Мезондю, който стои зад оригиналния аромат ARMANI CODE, е създал съблазнителния, дървесен ориенталски мускус ARMANI CODE EAU DE PARFUM чрез засилване на всеки ароматен аспект на ARMANI CODE. Резултатът е силна нова интерпретация на съблазнителните ARMANI CODE аромати.
Ароматът е с искрящи връхни нотки на мандарина и бергамот, които се зареждат с инфузия на лимонова есенция, която придава на аромата цитрусов ореол.
В сърцето са нотки на розмарин и лавандула от Прованс, Франция, специално създадени за Armani и произведени по устойчив начин. В основата на аромата е емблематичната за ARMANI CODE съставка – зърна Тонка.
В този вариант на аромата те са минали през процес на печене и резултатът е едно по-богато и чувствено пристрастяване. Към това е добавен естественият кедър, който създава елегантна структура със своя дървесен, сух аромат и който се смесва с мускус за една чувствена привлекателност. Междувременно ванилията придава пристрастяваща, фасетирана дълбочина на аромата.

 

МЪЖЕСТВЕНОСТ ВЪВ ВСИЧКИТЕ Й ПРЕВЪПЛЪЩЕНИЯ

С лансирането на ARMANI CODE EAU DE PARFUM, линията от мъжки аромати ARMANI CODE сега притежава четири отличени аромата, символизиращи различни аспекти на визията на ARMANI CODE за мъжественост:
ARMANI CODE EAU DE TOILETTE
ARMANI CODE EAU DE PARFUM
ARMANI CODE PROFUMO
ARMANI CODE ABSOLU

 

Оттук можете да поръчате своя ARMANI CODE EAU DE PARFUM или да подарите на мъжа до вас един наистина изтънчен шедьовър – https://douglas.bg/giorgio-armani-code-eau-de-parfum-conf-57167 .