Англия спечели Джони Деп

По всичко изглежда, че 59-годишната звезда е сменила постоянния си адрес в Съединените американски щати с нов в родината на Уилям Шекспир. Ето защо:

 

Неотдавна, по данни на Evening Standard, Джони Деп прекарва все повече време в английското си имение от XIX в., намиращо се в графство Съмърсет, което американецът купи с огромна радост през 2014 година. Новината бе потвърдена и от местната британска медия Somerset Life Magazine, за която преди броени дни екранният капитан Джак Спароу даде интервю.

Според различни слухове, това е въпросното и красиво английско имение на Джони Деп.

В него бащата на Лили-Роуз и Джони-младши сподели, че напоследък прекарва повече време в Англия, отколкото в Съединените щати. Според американския актьор, част от привлекателността на живота извън Холивуд е да можеш да бъдеш неразпознат, докато вършиш нормални ежедневни дейности: като пазаруване на хранителни стоки или разходки из центъра на града. Нещо повече – за Деп “британците са готини и ще ви поздравят, дори  ако сте съседи, без да прекаляват“; допълнително не го притискат постоянно за някое селфи или автографи.

Джони Деп и Амбър Хърд.

Вестта все пак е интересна сама по себе си, тъй като звездата от “Чарли и шоколадовата фабрика” е горд собственик и на други имоти, разпръснати по цял свят. Ала мнозина смятат, че в момента Джони Деп търси уединение и спокойствие далеч от родината си, където през последните няколко години се водеха непрестанни дела и битки срещу бившата му съпруга Амбър Хърд. Да припомним, че те не само почти му костваха репутацията и кариерата в Холивуд, но и впоследствие Джони си даде сметка за истинските намерения и природа на хората, около самия него: бивши гаджета, семейство, адвокати, мениджъри и колеги.

Идиличната и фееирична природа на графство Съмърсет.

Освен това кой би могъл да устои на чара и красотата на английската природа и провинция, където вече немалко американски известни личности разполагат със собствени имоти.