Анджелина Джоли с емоционално послание към всички родители

Карантината не е лесна за мнозина. Най-вече за родителите, които трябва да балансират грижите си между децата, работата и домакинстването. Затова майката на шест деца – Анджелина Джоли, реши лично да адресира писмо към всички родители, което бе публикувано в списание Time. Ето за какво става дума:

 

След като миналата година актрисата официално се разведе с Брад Пит, с когото имат три биологични деца, тя идеално разбира трудностите, които преживяват повечето семейства и самотни родители. Според различни свидетели, бившият ѝ съпруг посещава децата им в дома ѝ в Лос Анджелис и помага, но не достатъчно.

А защо Анджелина избра точно списание Time, за да сподели думите и чувствата си? Припомняме, че на 19-ти юни, 2019, Едуард Фелсентал, изпълнител директор и главен редактор на изданието, съобщи, че носителката на няколко престижни награди ще се присъедини към екипа им като допринасящ редактор. Оттогава писменият труд на дъщерята на Джон Войт често е достояние на читателите.

А ето какво гласи писмото на екранната Лара Крофт:

Скъпи родители, мисля за вас. Представям си, колко е труден за всеки един от вас този период. Начинът, по който искате вашите близки да преживеят този страх. Начинът, по който външно се усмихвате, но вътрешно сте разбити. Затова сега, по средата на тази пандемия, моите мисли са с всички майки и бащи, останали вкъщи с децата си, които искат да направят всичко правилно, да задоволят желанията на всички и да останат спокойни и настроени позитивно. Нещото, което много ми помогна, е разбирането, че това е невъзможно. Те (децата) ви обичат. Те искат да ви помогнат. Защото накрая вие сте един екип, които сами сте изградили. И по някакъв начин те учат и самите вас. Вие взаимно израствате. Наистина е прекрасно да разберете, че децата ви не искат да сте перфектни. Те искат само да бъдете честни с тях и да давате най-доброто от себе си, на което сте способни.

И така, докато някои звезди даряват пари за проучванията за борбата с коронавируса, други – подпомагат феновете си финансово, Анджелина Джоли реши да подкрепи всички родители духом. Със сигурност мнозина ще се зарадват от мисълта, че не сами в тези трудни за всички ни времена.