Звездни бебета: Алисия Викандер изненада всички

Красивата и талантлива шведска актриса най-сетне стана майка. Разбира се, благата вест дойде като гръм от ясно небе, тъй като Алисия умело пази личния си живот от медиите. Ето какво друго се знае до този момент:

 

Всичко започва с едно неотдавнашно пътешествие до испанския остров Ибиса, където Алисия Викандер бе забелязана в компанията на съпруга си Майкъл Фасбендър. Но това, което изненада всички, бе, че двойката се разхождаше с напълно непознато досега бебе.

Ала не след дълго екранната Лара Крофт най-накрая изплю камъчето пред списание People, потвърждавайки новината, че отрочето е тяхно: „Всичко, което ми се случи, е много красиво и със сигурност това ще се отрази и на работата ми в бъдеще. Изпитвам истинско удоволствие от това да бъда майка.“

Щастливите родители – Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър.

Да припомним, че това е първото дете на 32-годишната красавица и 44-годишния ѝ партньор, които през 2017-а сключиха брак по време на тайна церемония пак на Ибиса. И двамата гледат да държат личния си живот далеч от публичното внимание и по този начин успяха да запазят и бременността, и раждането в пълна тайна. До този момент все още не се знаят нито пола на детето им, нито името му, а само, че наследникът им се е родил в началото на тази година. Апропо, от 2017 г., след Лондон, младото семейство се премести да живее в столицата на Португалия Лисабон.