Завръщането на Супермен и Хенри Кавил

Това е птица! Това е самолет! Не, това е новата кинолента за Супермен!” – обявиха от CNN.

 

 

Наистина радостна новина за верните почитатели на най-популярния супергерой на всички времена, както и тези, които са луди по британския красавец.

Кадър от “Черния Адам”.

Преди броени дни бе пуснат новият филм с участието на Дуейн Джонсън (Скалата) “Черния Адам” (Black Adam). Към края на визуалния разказ ясно бе видяно присъствието на Супермен, което безпроблемно накара зрителите да се запитат дали това не означава нов кинематографски проект с Кларк Кент?

Ала благодарение на Instagram, слуховете се оказа истина.

Тридесет и девет годишният мачо сам потвърди новината: не само чрез публикуването на снимка, където е предрешен като американския комиксов герой, но и чрез специално видеообръщение.

Здравейте на всички. Сигурно се досещате какво вещае моето видеообръщение, но изчаках да минат поне няколко дни от премиерата на “Черния Адам”. Предполагам, че след като много от вас вече са го видели, затова искам да споделя официалната новината, че се завръщам като Супермен…”.

Благодаря на феновете за тяхното търпение… Това бе много малка частичка от това, което наистина предстои. Зората на надеждата е вече сред нас… Още веднъж ви благодаря за търпението – ще бъде възнаградено.” – заключва чаровният британец.

Кадър от “Мъж от стомана”.

Апропо, мнозина очакват думите на Хенри Кавил да означават, че персонажът му ще де сдобие с цял пълнометражен филм. Последният такъв с участието на Супермен бе “Мъж от стомана” от 2013-а, където бе дебютът на звездата като супергерой във вселената на DC Films и DC Comics.