Завръщането на Саманта Джоунс

Точно така, Ким Катрал отново ще се превъплъти в образа на популярната Саманта Джоунс от “Сексът и градът” във втория сезон на “Просто ей така”. Ето за какво иде реч:

 

Наистина радостна новина за феновете на култовия сериал – Кари, Миранда, Шарлот и Саманта отново се събират!

Вестта изненада всички, тъй като 66-годишната актриса категорично отказа да се снима в планирания трети филм за „Сексът и градът”, както и първия сезон на “Просто ей така”. Да припомним накратко, че полемиката е свързана със скандалните сценарии за третата кинолента и първия сезон на телевизионните серии, плюс нескритата вражда между Ким Катрал и колежката ѝ Сара Джесика Паркър.

Ким Катрал и Сара Джесика Паркър.

Все пак липсата на канадската актриса бе доста осезаема в “Просто ей така”, въпреки че се разбра, че героинята ѝ вече живее в Лондон и продължава да комуникира с Кари чрез телефонни съобщения. Толкова осезаема, че по данни на Variety, Ким в края на краищата е склонила да се завърне за втория сезон.

На 22-ти март актрисата е била забелязана на снимачната площадка на “Просто ей така” в Ню Йорк. Според запознати със сценария, Саманта говори с Кари по уличен телефон, като това ще бъде видно в последния епизод. Вторият сезон започва само след броени дни – на 22-ри юни.

Плакатът за втория сезон на “Просто ей така”.

Апропо, специално за Катрал се е завърнала и художничката на сценични костюми Патриша Фийлд, която е облякла актрисата за краткотрайната ѝ роля.