З хил. паунда за безплатна почивка с кучето ви

Какво ще кажете, ако получите възможност да отидете с вашето куче на забавни „мини-тестови“ почивки в Обединеното кралство и да получите заплащане за тази привилегия? Звучи невероятно, но такава опция наистина съществува – на вашето куче могат да бъдат платени 3 000 британски лири за тестването на условията за престой в 10 ваканционни апартамента в Обединеното кралство.

Сайтът Snaptrip наема двама „Furrfluencers“ и със сигурност за работните места ще има наплив от хиляди кандидати. „Тъй като кученцата не могат да споделят мненията си на човешки език, те могат да доведат и собствениците си“- шегуват се организаторите на инициативата. Всъщност собствениците на кучета ще бъдат поканени да помагат на своите домашни любимци да оценят обектите по фактори като кучешка наслада, практичност за кучетата, достъп до места за разходки, също и удобни за кучета заведения и градинско пространство в района, пише The Mirror.

Собствениците също така ще трябва да правят стилни снимки на кучетата си, докато те „изследват“ имотите и да напишат ревюто, което Snaptrip ще качи на своя уебсайт. Прегледите на обектите ще се провеждат и през 12-те месеца, така че имате достатъчно възможности да се възползвате от онези мечтани летни морски бягства или от уютни есенни отсъствия от страната. А компанията освен, че ще плати 3 000 британски лири на избраните, ще покрие също и всичките им пътни разходи. Snaptrip набира две кучета за ролите на „Furrfluencers“ като кученцата трябва да са удобни за пътуване, да влизат в една от двете възрастови категории – между шест месеца до три години или между 4 и 10 години, трябва да са в добро здраве и да бъдат фотогенични пред камера.

Мат Фокс, главен изпълнителен директор и съосновател на Snaptrip, коментира инициативата: „Имаме над 30 000 къщички, пригодени за кучета, и се замислихме кой може да оцени тези места по-добре от  животните, които ще им се радват? Много собственици на кучета избират настаняване въз основа на това дали смятат, че то е подходящо за техния домашен любимец, така че смятаме, че потенциалната система за преглед на „Furrfluencers“ ще бъде наистина полезна за нашите клиенти. Те ще могат да прочетат ревюта за действителното преживяване на кучето от почивката под наем, за да решат дали това е идеалното място за тях и техния любимец“.