Вторник, 31 август – Луната забърква коктейл от различни емоции

Луната днес формира аспекти с четири планети – някои са с положително влияние и са хармонични, докато други могат да причинят нестабилност.

Луната образува тригон с Венера, което ще се отрази като повече дружелюбност и сърдечност. На второ място Луната се разполага така спрямо Марс, че това ще предизвика повече раздразнителност и емоционални изблици. Внимавайте с прибързаните решения и увеличете самоконтрола. На трето място Луната ще се позиционира така спрямо Нептун, че това ще увеличи усещането за неудовлетвореност. И накрая Луната ще застане на 120 градуса спрямо Юпитер, което ще има положителен ефект върху равносметката ви за деня.

А ето какво да имат предвид представителите на отделните зодии:

Овните ги очаква важно запознанство, в резултат на което ще сключат сериозна сделка с дългосрочни последици. Добре е обаче заради него да не пренебрегват други бизнес контакти.

Телците ще са като магнит за одобрение – ще почувстват прилив на енергия и сила. Препоръчително е да не я използват, за да провокират конфликти, а в името на повече разбирателство и любов.

Близнаците ще усетят, че интуицията им достига невиждани висоти! Шестото им чувство ще им подсказва правилния път, в случаите, в които им липсва достатъчно информация дали да сключат дадена сделка или не.

Раците ще са склонни да преувеличават – и положителните случки в живота си, и отрицателните. Добре е да се вслушват повече в съветите на по-опитните от тях и да са по-внимателни в работата си.

Лъвът ще кипи от енергия и жизненост, независимо какво му се случва днес. Късметът ще е на негова страна – без особени усилия ще се представи в благоприятна светлина пред хора, от които бизнесът му зависи в голяма степен.

Девата ще е настроена творчески – това ще проличи особено при онези представители на зодията, които се занимават с ресторантьорство, кулинария и кетъринг.

Време е да патентоват торта „Гараш“ от ново поколение.

Везните ги очаква разтърсващо преживяване в професионален план. Ще научат нещо ново и интересно, което ще им даде по-различна перспектива за развитие на бизнеса.

Скорпионите ще са изложени на риск да похарчат много повече от предвиденото. Под влияние на емоциите ще са склонни да пазаруват, правейки на пръв поглед безсмислени покупки. Добре е си определят някакви ограничения.

Стрелецът ще употрбява твърде често конструкцията „Аз, лично“. Това ще му помогне ударно да изпълни немалко свои ангажименти, но има риск да засегне чувствата и гордостта на своите партньори. Това няма да е никак добре особено ако разчита на добре координираната екипна работа.

Козирогът ще има много нестандартни идеи. Добре е да държи тефтер и молив в джоба си по всяко време на денонощието. Някои от хрумките му могат да се превърнат в гениални бизнес проекти с печалби за милиони.

Водолеят ще е зарит от задачи, чиито срокове за изпълнение са изтекли преди дни. Това ще го изнерви и напрегне. Но колкото и да звучи нелогично, ако за миг се отдаде на мечти тип „яхтено безвремие“, по-лесно ще приключи със старите задължения и дори санкциите, които ще му бъдат наложени, няма да се усетят особено болезнено.

За Рибите е препоръчително да излязат от порочния кръг на рутината, защото в последно време буксуват на едно място и това влияе негативно на бизнеса им. Всякакъв тип действие би им помогнало да провокират така необходимата промяна – като се започне от експериментиране с нов нюанс в боята им за коса и се стигне до промяна на маршрута, по който отиват на работа.