Вторник, 28 септември – С повишено внимание при договаряне

Ретроградният Меркурий вече влияе върху отношенията ни. Може да станем свидетели на проблеми в комуникацията.

Трябва да обръщаме по-голямо внимание на договорите, които подписваме, и да избягваме устните договорки, за да не стават грешки и измами.

Ще се чувстваме понякога безпомощни пред неработещата си или спряла за известно време техника.

Проблемът е, че по време на ретрограден Меркурий богът на търговците се превръща в бога на крадците. Това може реално да се види при онези компании, които умишлено произвеждат нискокачествени стоки, за да може по-често да си купуваме техни продукти.

Решението е да сменим компанията. Същото е в сила и когато говорим за токсични „приятелски“ и бизнес отношения.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните ще имат усещането, че около тях избухват десетки финансови мини. Но ще държат случващото се под контрол, заради което нямат основания да се притесняват.

Телците с радост ще помагат на колеги и бизнес партньори – както със съвети, така и финансово. Възможно е дори да ударят едно рамо на конкуренцията. За тях обаче е добре да си правят сметката, най-вече когато става дума за финансова възвръщаемост на инвестициите и да не бъдат наивни.

Близнаците трябва да са особено внимателни, когато взимат решения, свързани с износ на стоки или фондови пазари. Препоръчително е да избягват хазартни дейности, в противен случай ще натрупат полезен, но много горчив опит.

За Раците е препоръчително да не са алчни и да се придържат към рутинните си ангажименти и задължения.

Лъвовете могат спокойно да инвестират финансите си в различни правителствени схеми, тъй като те ще им гарантират повече стабилност и възвръщаемост. Като цяло денят обещава да е много благоприятен за тях най-вече по отношение на увеличаването на авоарите им.

За Девите е важно да не забравят, че големи инвестиции се правят само с добре планирани действия и никакви импулсивни решения. Ако имат някакви притеснения, е добре да си възстановят вътрешното спокойствие, като си направят дребни подаръци – например си купят елегантни дрехи, които ще ги накарат да се чувстват „кралски“.

Представителите на зодия Везни ще положат неимоверни усилия, за да спестяват, но позициите на планетите са такива, че няма да имат шанса да попаднат в категорията на топ пестеливците. Не трябва да съжаляват много – просто са във фаза на разточителства, която няма да продължи дълго.

Скорпионите да очакват забавяне на плащанията. Онези от тях, които работят в сферата на транспорта и комуникациите, ще могат да се поздравят с повишение на заплатата.

Стрелците ще спечелят, ако инвестират в иновационни проекти, но преди това потърсят консултация от по-опитни колеги или бизнес партньори.

Козирозите ще се радват на добри парични печалби. Това ще ги направи щастливи и по-самоуверени.

За Водолеите днес е ден да спестяват. Същевременно ще забележат, че към тях постоянно текат парични потоци.

 

Представителите на зодия Риби ще инвестират в различни проекти, но тяхното разточителство може да им се отрази пагубно. Добре е да не бъдат толкова импулсивни и повече да се контролират.