Вторник, 18 януари – Технически проблеми, но с бързо решение

Уран – планетата, която винаги е източник на изненади, е ретроградна до 20 август. Неработещите технологии ще са част от пейзажа, но не бързайте да се отчайвате.

Скоро бързо ще намерите решение на проблема и ще го отстраните. Уран ще премине през съзвездието Телец, а това ще подобри финансовото ви състояние и конкуренцията.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес не сте в най-добрата си форма. Изглежда, че отново сте недоволни от нещо. Имате усещането, че нямате никакъв късмет, но просто се огледайте – липсата на лоши новини вече е късмет!

 

Телци, днес ще имате усещането, че съдбата ви подлага на безброй изпитания само и само да се откажете от целта си. Тази цел обаче си струва битките, така че без колебание се втурвайте напред и смело продължавайте.

Близнаци, бъдете по-открити и приятелски настроени към колегите си, ако искате работата ви да върви гладко и да не се чувствате напрегнати. Бъдете по-дипломатични, не обвинявайте никого за нищо, тъй като не сте държавен обвинител и нямате нужните доказателства. След време ще разберете, че сте постъпили правилно.

Раци, днес ще ви е трудно да се справите с огромното количество работа, която ви е възложена. Ще настоявате за по-дълги срокове, но възложителите няма да са склонни на компромиси, затова поемайте дълбоко дъх и се захващайте за работа.

Лъвове, емоционално се чувствате много добре, но имате проблем с концентрацията. И друг път сте били в подобни ситуации, заради което ви остава само да си припомните как сте се справили с проблема.

 

 

Деви, понякога се налага да забравите за принципите си и просто да замълчите. Със сигурност няма да ви хареса, но както знаем правило № 1 – шефът винаги е прав. Бъдете великодушни – и началниците понякога имат лоши дни. Проявете търпение и след време шефовете ви дори могат да си признаят грешката.

Везни, сега е подходящо време да разширите бизнеса си. И без да участвате в преговорите на високо ниво, ще получите възможност да се възползвате от нови пазари и да увеличите приходите си.

Скорпиони, днес денят се очертава доста тежък, но не и за вас. Всички около вас ще окапят като гнили круши, само не и вашата компания. Не забравяйте да отбележите този факт пред началниците си.

Стрелци, прекарайте повече време сред природата, като избягвате сенчести места. Слънцето иска да ви види! Внимавайте обаче, ако решите да отидете на солариум, да не се превърнете в препечена филия.

Козирози, очаква ви доста напрегнат, но много необичаен ден. Има голяма вероятност вашият шеф да забрави да ви предупреди за важна среща, така че не се срамувайте да питате, за да не чувствате по-късно вина.

Водолеи, днес не обръщайте внимание на упреците и недружелюбните забележки. Може би просто ви ревнуват, или пък са много подозрителни към околните и нямат нищо лично към вас.

 

Риби, днес е благоприятен ден за усъвършенстване на уменията ви – запишете се на курс, посетете тематична конференция или просто прочетете някоя интересна книга.