Вторник, 16 август – Проблясъци на вдъхновение и оригинални идеи

Днес ъгълът между орбитите на Меркурий и Уран е 120 градуса и се образува благоприятен тригон. Ще усетите въздействието на планетите като изостряне на сетивата и по-бърза реакция в различни ситуации.

Наример, по-лесно ще разбирате какво иска клиентът ви и по-точно ще отговаряте на търсенията му. Това със сигурност ще ви направи харесвани и успешни.

По-лесно ще разбирате ситуациите, в които се опитват да ви измамят и това се отнася, както за личния ви, така и за професионалния ви живот.

Освен това ще сте склонни да мислите нестандартно и по-лесно ще възприемате предлаганите ви реформи. Аргументът „винаги сме правили нещата по този начин“ днес ще претърпи пълен крах и на вас това няма да ви направи ни най-малко впечатление.

За онези от вас, които си изкарват парите с директен контакт с хората, денят се очертава да е много успешен. Той ще бъде такъв и за изобретателите – на тях ще им хрумват страхотни и много оригинални идеи, които няма да имат търпение да осъществят на практика.

Само трябва да имате предвид, че и измамниците ще са много изобретателни днес – бъдете внимателни, когато ви се налага да правите банкови преводи или да договаряте големи сделки.

Добре е представителите на отделните зодии да имат предвид следното:

Овни, днес ще имате добри възможности за обучение и преквалификация, които ще ви помогнат за кариерното ви развитие. Що се отнася до доходите ви, за известно време ще трябва да свикнете с мисълта, че те ще бъдат доста скромни.

Телци, днес в семейния си кръг, мнозина от вас ще трябва да изпълняват функции, подобни на тези в работата си – това, за щастие, не се останя до патоанатомите, а до финансовите консултанти и рекламистите.

Близнаци, днес ще сте изправени пред тежък избор – ще трябва да избирате между две възможности – едната разбираема, но не особено привлекателна, а другата – великолепна, но някак тайнствена. На вас се пада честта сами да вземете решението –небесните тела няма да ви разкрият нищо.

Раци, време е да спрете да демонстрирате на всички около себе си от каква непробиваема стомана сте направени. Бъдете по-открити и правете отстъпки, така по-лесно ще можете да правите планове за бъдещето и за себе си.

Лъвове, днес ще можете да разгърнете в пълна степен бизнес уменията си. Опитайте се да използвате всичко онова, което ви е дадено свише, а не да прекарате деня на дивана с колекция от вицове в ръце.

Деви, днес личният ви живот ще пострада заради обществените ви каузи. Членове на семейството ви ще се срещнат с ваши началници и ще си разменят по някоя дума за вашата скромна персона. Честно казано, щеше да е по-добре тази мининеприятност да не ви сполетява.

Везни, днес ще трябва да демонстрирате колко добър дипломат и оратор сте. По всичко личи, че ще попаднете на много скептични събеседници. Не се отказвайте – една трудна победа струва колкото десет лесни. Усилията ви ще се възнаградят стократно.

Скорпиони, не бързайте да обещавате днес на семейството и приятелите си да посветите целия ден на тях и само на тях. Много е вероятно по спешност да ви извикат на работното място. Със сигурност това няма да ви зарадва, но се примирете с обстоятелствата.

Стрелци, днес ще трябва да прекарате известно време у дома – насаме със себе си и с мислите си. Може би най-накрая ще ви хрумне гениална идея, която да превърне компанията ви в една от най-влиятелните на пазара. Основното нещо е да не губите вдъхновението си.

Козирози, прекалената самоувереност и раздразнителност могат да повлияят неблагоприятно на работата ви, а тъкмо днес в най-голяма степен ще се нуждаете от подкрепата на колегите си. Много е вероятно те да ви помогнат при решаването на сложни финансови проблеми.

Водолеи, ако сте офис мениджъри или секретарки – се заредете с търпение. Очаква ви много напрегнат и изнервящ ден. Ако пък сте началник, не измъчвайте подчинените си с безброй задачи.

Риби, за да завършите дългия си списък от ангажименти в срок, ги приоритизирайте.

Планирайте времето си възможно най-добре и не се отклонявайте от графика си. Като свикнете с него, ще можете да реагирате светкавично.