Всички се надпреварват да честитят рождения ден на Кара Делевин

Супермоделът Кара Делевин навърши 30 години. Тя е определяна за един от най-стилните манекени. Кариерата й започва, когато е на 10-годишна възраст и се снима за Vogue.

През 2012 г., когато е само на 20 години, е обявена модел на годината на церемонията на British Fashion Awards.

Дядо й  – сър Джоселин Стивънс е издател на Queen – бъдещия Harper’s Bazaar. Той е известен с това, че взима на работа за щатен фотограф Ентони Армстронг – Джонс – бъдещият съпруг на принцеса Маргарет.

През 2014 г. Карл Лагерфелд избира Кара Делевин за модела, най-силно асоцииращ се с неговата модна линия. Но в кариерата си тя дефилира за Chanel Victoria’s Secret, за Burberry, Dolce & Gabbana, за Fendi, Stella McCartney и други големи марки.

Кара Делевин изпълнява първата си роля в киното през 2012 г. – във филма „Анна Каренина“ на Джо Райт, където се въплъщава в ролята на княгиня Сорокина.

Тя участва в рекламни кампании на Burberry Beauty, H &M, DKNY, ASOS.

Моделът озвучава един от героите в играта GTA V – диджеят в радиостанцията  Non Stop Pop.

През 2014 г., когато кариерата на Кара Делевин е във възход, продажбите на козметичните продукти за вежди скачат с 52 процента в сравнение с предишната година.

През 2015 г. Кара Делевин регистрира името си като запазена марка, а през 2017 Делевин издава романа – „Огледало, огледало“. Участва в 19 филма и сериала, като сред най-известните й роли са тези във филмите „Отряд самоубийци“ и „Валериан и градът на хилядите планети“.

 

Тя е известна с крилатите си мисли: „Аз съм вълна – дори когато се разбивам, съм силна“ и с „Животът е само онова, за което по-късно си спомняме“. Често цитират и нейните съвети:

„Нормално е, ако в момента не знаеш кой си. Няма проблем, ако си по-различен от другите. Докато продължаваш да се учиш с цел да разбереш какво ти носи удовлетворение, ако следваш сърцето си – всичко е наред.

Бъди себе си. Разпознай силните си страни си и си дай сметка, че имаш властта да промениш света“.

Състоянието на Кара Делевин се оценява на 34 млн. долара.