Вече можете да се омъжите като истинска Дисни принцеса

Уникален дизайн, разкошни платове, изработени с много любов – такива ще са 16-те нови сватбени рокли от предстоящата колеция Disney Fairy Tale Weddings Collection, която много скоро ще бъде на разположение на всички бъдещи булки.

 

Allure Bridals, известна американска компания за булчински дрехи и аксесоари, обяви, че ще лансира специална колекция, посветена на любимите персонажи на Дисни. Става дума за 16 различи модели, вдъхновени от принцесите Ариел, Аврора, Бел, Жасмин, Пепеляшка, Покахонтас, Рапунцел, Тиана и Снежанка.

Роклята на Ариел.

„Толкова много булки израстват, възхищавайки се на любимите си Дисни принцеси: техните приключения, разкошните им рокли и историите им от класическите филми на Уолт Дисни.“ – споделя Кели Кръм, изпълнителен директор на Allure Bridals.

Роклята на Бел.

Докато силуетите на роклите варират от бални до „русалка“, част от използваните платове ще са от меко микадо, ефирен тюл и шифон. Освен това всяка рокля ще се откроява от останалите със специфичен дизайн и детайли.

Роклята на Тиана.

Въпреки че в официалния профил на компанията в Instagram бяха качени три скици с роклите на Ариел, Тиана и Бел, пълната колекция ще бъде представена този април по време на Седмица на булчинската мода в Ню Йорк. Засега роклите ще се продават в определени сватбени бутици в Съединените щати, включително и в луксозния сватбен бутик Kleinfeld в Ню Йорк и Торонто. Цените на артикулите ще варират между от 1200 до 2500 долара. Впрочем в Kleinfeld ще бъде достъпна и специална Platinum колекция на булчинските рокли, които ще бъдат изработени от още по-скъпи материали, увеличавайки тройно стойността им.