Ванеса Хъджънс разгневи мнозина с избора си на място за фотосесия

Преди броени дни американската звезда си навлече гнева на мнозина след като посети нюйоркското гробище „Слийпи Холоу“. Разказваме ви с какво се провини бившата приятелка на Зак Ефрон.

 

 

Миналият уикенд 31-годишната звезда реши да зарадва феновете си като качи няколко фотографии от новата си фотосесия в Instagram. На тях тя позира с елек, дълга пола, дълги ръкавици, високи ботуши и предпазна маска – всичките черни.

Гробище „Слийпи Холоу“.

Но най-куриозното от цялата история е мястото, избрано за снимките – гробище на 130 години в щата Ню Йорк. Още повече, че публикациите бяха придружени с надписи от рода на „Какво. Прекрасно място.“ или „Радостно място“. Точно тези съобщения преляха чашата.

Голяма част от нейните последователи така и не успяха да разберат дали постовете са черен хумор, или намек за нещо друго: „Защо би позирал на гробище, наричайки го „щастливо място“?“, „Само аз ли намирам тази публикация за много неуважителна?“, „Твоето радостно място е това, където е погребан нечий любим човек? Нечие тъжно място? Мрачно?“ – гласят някои от гневните коментари на феновете на Хъджънс.

Въпреки критиките, екранната Габриела Монтес продължи да качва още и още снимкови материали. Впоследствие тя дори успя да посети близката ферма за плодове и ели на Уилкенс в града Йорктаун Хайтс, като този път фотосесията бе придружена с надписа „Сезонът за събиране на ябълки“.

В интерес на истината, Ванеса все пак склони да промени едното от подзаглавията на „В търсенето на Конника без глава“. По всичко изглежда, че снимките са вдъхновени от приближаващия Хелоуин – един от най-обичаните и тачени празници в Новия свят. Но и това не успя да умилостиви жегнатите ѝ почитатели.

Значи само посещаваш гробището или си там за фотосесия? Защото последното е прекалено неуважително и патетично.“, „Момиче, изтрий веднага това.“, „Божичко! Не мисля, че на опечалените семейства ще им хареса това.“ – продължават с възмущение коментиращите.

В края на краищата американката май разбра, че работата става напечена и се опита да оправдае действията си: „Погребах баща ми в гробище. Обичам гробищата. Те са красиви. Особено това. Има историческа стойност, а аз обожавам историята.“

Любопитно е да се спомене, че Ванеса Хъджънс не е единствената избрала „Слийпи Холоу“ за тематичните си хелоуински снимки. В социалната мрежа Instagram даже съществува хаштаг #SleepyHollowCemetery, използван досега над 10 хил. пъти. Мнозина от посетителите правят същото, което и звездата от „Училищен мюзикъл“ – облечени с готически дрехи и страшни костюми, те позират за снимка до нечий 100-годишен гроб.