В Майорка откриха хотел само за жени

Първият испански хотел само за дами отвори врати в Майорка. Комплексът Som Dona в Порто Кристо предлага специални грижи за дамите. Той е отворен само за гости, които са жени на възраст над 14 години и има политика „да не се допускат мъже“.

Бутиковият хотел с 39 стаи си поставя за цел да се превърне в „ново пространство за жени, които искат да се освободят от стреса на ежедневието“. Som Dona предлага уелнес център с услуги като масажи, процедури, хидромасажна вана и солариум. Хотелът има бар и ресторант с местна храна, „гъвкава гастрономия“ и здравословна и устойчива кухня.

Други акценти на хотела включват тераса на покрива, просторен салон, където гостите могат да се отпуснат и дори библиотека. Има и безплатен Wi-Fi за гостите, които искат да споделят своите приключения в социалните медии. Какво предлагат стаите? В тях ще можете да се насладите на големи уютни легла, самостоятелни бани, модерен дизайн и елегантни комфортни мебели. По време на престоя си гостите ще имат достъп и до „четиризвездна услуга, специално създадена за нуждите на жените“.

Хотелът ще бъде обслужван предимно от жени, но сред персонала може да има някой и друг  мъж в съответствие с испанските закони за полова дискриминация. Som Dona предлага широк спектър от екскурзии, така че можете да разгледате най-доброто от Майорка – мястото е с удобно местоположение на източния бряг близо до изобилие от най-добрите плажове на Майорка, както и до очарователните световноизвестни пещери Драк.