Уволнена медицинска сестра от Бостън с крипто порно приложение

Медицинска сестра, работеща в Бостън, бе уволнена заради голи снимки в OnlyFans. Но както е добре известно, когато една врата се затваря, се отварят други.

 

Оказа се, че останалата без работа медицинска служителка, изведнъж е предприела изключително успешна стъпка, пускайки крипто порно приложение. Но ето как се стигна дотам.

Медицинската сестра Али Рей работела в интензивно отделение в Бостън. Тя става обект на медиен интерес през миналия август, след като е уволнена заради това, че поддържа акаунт в OnlyFans с много палави снимки. Историята е разпространена навсякъде – от NY Post през CNN до The Daily Beast.

Ставайки толкова популярна, 37-годишната Али Рей, майка на три деца, прави повече от 200 хил. долара на месец.

Но морализаторите и цензорите се опитват да сложат край и на тази нейна успешна кариера, така, както са го направили с професията ѝ на медицинска сестра.

Само шест дни, след като историята е оповестено публично, от OnlyFans обявяват, че ще забранят „твърде сексуалното“ съдържание на снимките под натиска на своите партньори от банковия сектор.

„Когато се появиха новините за обработката на моите плащания в OnlyFans, започнах да се оглеждам за други платформи, към които мога да премина и бързо си дадох сметка, че мога да вляза в същия капан“- обяснява Али Рей от новия си дом във Флорида, където местните имат добро отношение към криптовалутите.

„Отговорът на моите търсения се оказа криптовалутата“ –  убедена е днес Али Рей.

Тя събира екип от 20 разработчици и създава нова социална платформа с криптозахранване в стил OnlyFans-meets-Instagram, наречена WetSpace. Тя трябва да стартира в бета версия през февруари, като приема плащания в няколко стабилни валути през различни вериги, с цел да смекчи проблемите с таксите за газ. Вторият етап от проекта – употребата на така наречения незаменим токен NFT ще започне в средата на годината.

Порнографията отдавна се смята за една от най-успешните ниши, където криптовалутата може да намери приложение – там потребителите остават анонимни, а предлагащите услугите не трябва да се борят със системи за разплащания, които начисляват високи такси или едностранно прекъсват услугите под претекст – морални съображения.

В същото време в сферата на порнографията плащанията с криптовалута не успяват да се развият в пълна степен. От Pornhub направиха опит да се възползват от криптовалутата, но се провалиха с Verge, след което преминаха към използването на услугата – Pumapay, която бе осакатена от високите такси за газ в Ethereum и е в процес на повторно стартиране на Binance Smart Chain. SpankChain също прави опити да се развие на по-скромна платформа, насочена към потребителите на криптовалути, но засега има ограничен успех, въпреки че все още е в играта и разработва SpankPay V2 въз основа отзивите на потребителите си.

CumRocket разработват пазар, където да обменят незаменими токени (NFT), но съобщават, че на борсите има ограничено търсене за техния CUMMIES токен.

Някогашната медицинска сестра първоначално смятала, че е трудно да се стартира проект за забавление за възрастни, в които да се работи с токени. Но все пак рискувала и вече може да се похвали с WetSpace.

Как Рей стигна до момента, в който успешно разви крипто порно приложението си?

Историята е наистина невероятна – Рей е майка на трима синове тийнейджъри и е трудно човек да си я представи като порнозвезда, превърнала се в криптопредприемач.

На 17 г. се омъжва за съпруга си Стивън, който понякога участва в клипчетата ѝ. След това работи пет години в областта на маркетинга, мениджмънта и недвижимите имоти, преди да започне мечтаната си работа като медицинска сестра. „Бях като обсебена“ – разказва Рей.

Тя завършва магистърска степен по сестрински грижи, специализира интензивно лечение за новородени и кърмене на болни бебета.

„Въпреки че съм ставала свидетел на изключително трагични случаи, засягащи дълбоко много семейства, преживях и много страхотни моменти с малките си пациенти – бях прекрасна медицинска сестра и бях много добра в работата си“ – спомня си Рей.

Но по време на пандемията тя скучае вкъщи и си създава акаунт в Instagram, където първоначално рекламира бира и билети за хокей мачове. Така привлича вниманието на мъжката аудитория. Феновете ѝ от мъжки пол ѝ предлагат да създаде акаунт в OnlyFans. Мотивира я допълнително новината, че актрисата Бела Торн е спечелила 1 млн. долара от платформата за един ден. Ето защо тя се вслушва в съветите.

„Публикувах няколко снимки и наистина се забавлявах. На моята възраст това действа някак разпускащо – имах много абонати и печелех добри пари“ – обяснява Рей.

Само за първия месец Рей печели 6900 долара – повече от заплатата, която получава като медицинска сестра.

За съжаление тя има не само фенове – шест нейни колежки я обявяват за „голямо зло“, повлияни от съпругата на пастор, попаднала на нейния профил в Instagram, а после и в OnlyFans.

Новината за разкрепостените снимки на Рей се разпространява с шеметна бързина в болницата и оттам са принудени да действат.

„Не бях готова психически да напусна. Беше ми трудно. Плаках много. Но вероятно това беше правилното решение, имайки предвид колко токсична бе станала средата, в която работех“ – заключава Рей.