Вторник, 25 януари – Подкрепа от влиятелни кръгове

Този вторник Луната образува благоприятни съвпади с Марс и Юпитер и това ще ви изпълни с енергия и ентусиазъм.

Много е вероятно да получите подкрепа от влиятелни кръгове и е добре да се възползвате от нея. Това може да са ваши бивши бизнес партньори или хора, които са чули за вашата коректност и работоспособност. Не ги разочаровайте.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овни, днес ще бъдете в страхотно настроение и всички проблеми ще ви се струват незначителни. Но само на пръв поглед – така че се отнасяйте с цялата сериозност към ангажиментите си.

Телци, днес не се доверявайте на готови решения. Колкото и подходящи да изглеждат те за вашия случай, всичко може да се обърка. Затова се заемете с разработването на индивидуална стратегия.

Близнаци, не харчете импулсивно. Може да се окаже, че изпадате в крайности за неща, които не са особено важни за вас. Затова, когато обикалят по магазините или пазаруват онлайн, е добре да се ограничите само върху това, което ви е най-необходимо.

Раци, ще имате неочаквани разходи. Добре е да избягвате да давате пари назаем, тъй като имате малки шансове да си ги получите обратно.

Лъвове, добре е да не инвестирате в спекулативни сделки. Днес е благоприятно време да похарчите повече средства за малки удоволствия като спа масажи.

Деви, препоръчително е да избягвате покупки на недвижими имоти и автомобили. Обърнете повече внимание на връзките си с хора на високи позиции, тъй като те могат да ви дадат полезни бизнес съвети.

Везни, ще бъдете безкомпромисни. Ще имате желание да печелите по много и във всякакви категории. Днес късметът ще е на ваша страна.

Скорпиони, днес ще имате усещането, че всичките ви усилия да реализират печалби, са напразни. Но е добре да запазите спокойствие и да не се оставяте на обстоятелствата да ви объркват и съкрушават.

Стрелци, добре помислете за партньора си – независимо дали в личен или в бизнес план – да го поглезите с подаръци или с по-специално внимание, заради подкрепата, която ви дава.

Козирози, днес ще сте на вълна планиране на ваканционни пътувания. Колкото и да сте ентусиазирани и зажаднели за приключения, не е препоръчително да изхарчите всичките си спестявания за тях.

Водолеи, днес ще имате възможност да започнете работа по нещо много важно. Въпреки това, преди да се заемете с него, преценете силните си страни и щом почувствате, че сте изпълнени с увереност, смело продължете напред.

Риби, днес бъдете стриктни, но и коректни към подчинените си, като преценявате възникналите проблеми лично, а не по нечии препоръки. Само вашият опит и интуиция ще ви подскажат кой е крив, а кой – прав.