Четвъртък, 21 юли – Назряват семейни раздори

И днес наблюдаваме опозиция между Слънцето и Плутон. Ъгълът между орбитите им продължава да е 180 градуса. Освен това Слънцето е в съзвездието Рак, което означава, че ако не държите ситуацията под контрол, са възможни семейни раздори.

Те ще са свързани най-вече с финансови проблеми, за които всички в семейството ще си отправят взаимни обвинения.

Най-трудно ще преодолеят дрязгите онези от вас, които имат семеен бизнес. Но нерядко пъти разгорещените дискусии, в които всеки изразява мнението си, са полезни. Те демонстрират колко зрели и силни са отношенията ви в семейството.

Добрата новина е, че колко и тежки да са конфликтите, точно днес няма да се разделите, а ще си вземете поука. Много е вероятно да се поучите от грешките си и трудностите само да ви сплотят още повече.

Представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености:

Овни, не се надскачайте – не се изхвърляйте с твърде големи харчове. Препоръчително е строго да се придържат към инвестиционните си планове.

Телци, ще спечелите дивиденти от вече положени усилия и направени инвестиции. Денят е изключително благоприятен за преговори. Ако трябва да получават комисионни, то днес е най-подходящото време.

Близнаци, няма да имате време да мислите за недостигащите ви пари – чакат ви много задачи за изпълнение. Препоръчително е да останете фокусирани върху работата си, а после печалбите сами ще дойдат. Денят е добър за сключване на договори със стартъпи.

Раци, през втората половина на деня ще ви върви много. Ще получите финансови постъпления от най-неочаквани източници.

Лъвове, днес няма да си решите проблемите с кариерното израстване, така че не създавайте излишни интриги. Отхвърляйте идеи, които рискуват да ви вкарат в конфликт с близки и приятели.

Деви, днес поговорката гладна мечка хоро не играе ще важи за вас в пълна сила. Забравете за строгата диета, на която се подлагате – хапнете риба или миди, за да заплувате в свои води в последните дни на работната седмица, изпълнена с немалко напрежение.

Везни, прехвърлете някои от отговорностите си на по-опитни от вас колеги – това няма да наруши имиджа ви, а ще ви спести много излишни нерви.

Скорпиони, днес звездите ви съветват да си мълчите. Има опасност да разкриете корпоративна тайна в неподходяща компания, без дори да осъзнавате, че това може да се окаже сериозен проблем за вас.

Стрелци, забравете за отлагането – не изпълнители ли всяка от задачите си за 30-40 минути, забравете да можете да спазите крайните срокове, които ви изтичат днес.

Козирози, изглежда е време да си припомните, че животът не е само работа. Погрижете се за отношенията си в семейството.

Водолеи, ако изведнъж решите, че вече е крайно време да напуснете сегашната си работа, то не бързайте да изгорите всички мостове с колегите си. Внимателно претеглете плюсовете и минусите на новата позиция, която ви предлагат.

Риби, днес звездите не ви съветват да си играете с емоциите на хората. Не ги манипулирайте – особено шефовете и бизнес партньорите си. Те смъртно ще ви се обидят.