Четвъртък, 2 юни – Особени преживявания заради Уран и Луната

Днес между Луната и Уран се създава положителна връзка, която ще увеличи приятните ви преживявания  с елемент на изненада.

Ще се чувствате вдъхновени да се занимавате с изкуство. Ще създавате дългосрочни контакти, като трябва да имате предвид, че трябва да сте по-смели, когато се интересувате  от новите си бизнес партньори.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, задълженията ви у дома днес ще ви отнемат много време: по-добре си вземете почивен ден и най-накрая наваксайте несвършената седмици наред домакинска работа. Добро решение и да си извикате фирма за почистване.

Телци, днес ще трябва да разширите полето на вашата компетентност и да се самообразовате. В противен случай няма да можете да се справите с предизвикателствата, пред които в последно време сте принудени да се изправяте.

Близнаци, днес репутацията и заплатата ви ще зависят от вашата ефективност. Проявете се в най-добрата си светлина.

Раци, днес ще трябва да се справяте с непривични за вас задачи – опитайте се да разберете какво точно се изисква от вас и не подкарвайте самолетоносач, ако искат от вас само да продавате сладолед.

Лъвове, днес ще имате усещането, че ви говорят на китайски – много неща няма изобщо да успеете да разберете. Не се отчайвайте, проявете търпение – проблемът е в отсрещната страна.

Деви, днес някой от бизнес партньорите ви ще се окаже, че харесва всичките ви странности. Ето защо може спокойно да се посветите на любимото си хоби – за предпочитане е то да не е пряко свързано с производството на експлозиви у дома, а по-скоро с готвенето на жабешки бутчета или с приготвянето на торти от моркови, както в старите вицове.

Везни, колкото и да ви е странно, през първата половина на деня всичко ще бъде много тихо и спокойно, но през втората – ще трябва доста да се потрудите. Основното нещо е да се съсредоточите върху бизнеса и да оставите решението на дребните битовизми за по-късно.

Скорпиони, днес е добър ден за решаване на финансови въпроси. Проучете всички варианти за спечелване на допълнителни доходи.

Стрелци, дори да имате много интересна работа, днес тя ще ви се стори скучна и монотонна. Вероятно причината е в натрупалата се умора. Заминете в командировка или си вземете отпуска.

Козирози, днес е по-добре да не влизате в директни сблъсъци с началниците си. Сдържайте емоциите си. В противен случай последствията могат да бъдат непредвидими и доста неприятни.

Водолеи, уморени сте от еднообразието? Но дори и в рутината може да проявите творчество. Бъдете предприемчиви и не пропускайте шансовете си за успех.

Риби, не се оплаквайте напразно от живота и не бъдете непрекъснато недоволни от работата си. Утре може всичко това да ви бъде отнето. Възползвайте се от възможностите, които ви се предлагат – само така успехът няма да ви подмине.