Четвъртък, 1 юли – Изпълнени с досада и с желание за съпротива

Днес, 1 юли, Марс ще е в опозиция със Сатурн, която ще продължи 3-5 дни. Това обстоятелство може да се отрази като изпълване с досада и с желание да се съпротивлявате на случващото се около вас. Това може при някои да доведе до проблеми със здравето.

Радващото е, че по късно през деня Луната и Венера ще бъдат разположени така една спрямо друга, че това ще се отрази на усещането ви за благополучие.Ще се чувствате защитени от неблагоприятното влияние на Марс и Сатурн, а онова, което ви дразни, ще сте успели по някакъв начин да промените.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

За Овните е препоръчително да започнат да си търсят по-добре платена работа, за да могат да изчистят всичките си дългове възможно най-скоро. А ако не желаят подобна промяна, е добре да помислят как могат да печелят пари и по други начини.

Телците ще похарчат немалко средства за своите приятели, тъй като това ще ги направи щастливи. Могат да им купят някакво лакомство, да им организират парти.

Близнаците ще се чувстват объркани, докато следват разума си, затова е добре да разчитат повече на интуицията и емоциите си. Това важи особено за финансовите въпроси, за които трябва да се вземат бързи решения.

Раците трябва да следват сърцето си – решенията, които ще вземат днес, ще се отразят положително върху финансите им.

Лъвовете е добре да се консултират с финансови експерти. Може да им се наложи да поемат рискове, за които е добре да се уверят, че са разумни.

За Девите е благоприятен ден да планират инвестиции на фондовата борса. Препоръчително е да избягват да правят бизнес с компании, които не са особено известни в своята област. Добре е да се огледат за по-добри възможности.

За Везните е препоръчително да не се изкушават да си обновяват автопарка – това че хората около тях го правят, не означава сляпо да следват примера им. Това само ще изгори спестяванията им.

Скорпионите могат да спечелят много пари днес, ако участват в спекулативни сделки. Ако досега не са инвестирали в акции, е добре да го направят.

Стрелците е добре да вложат средства в обновяване на дизайна на дома или офиса си.

За Козирозите е препоръчително да са по-сърдечни към най-близките си и ако те им поискат пари, да им услужат, макар и да не са съгласни с начина на тяхното харчене.

Водолеите ще са прекалено самоуверени днес, но ще преживеят нещо, което ще бъде като лакмус за това дали наистина имат основания за високата си самооценка. Добре е да обърнат внимание на спестяванията си, защото ще имат големи разходи.

Рибите ще увеличат финансовото си състояние и ще могат да подкрепят приятелите си в новите им бизнес начинания. Добре е обаче да се уверят, че не ги лъжат и не им хвърлят прах в очите с празни обещания.