Сряда, 20 юли – Внимавайте с прекалената самоувереност

Ъгълът между орбитите на Слънцето и Плутон е 180 градуса. Това разположение на небесните тела ще го наблюдавате в продължение на два дни и то ще ви се отрази, като увеличи самочувствието и арогантността ви.

Плутон винаги по някакъв начин има отношение към злоупотребата с власт под една или друга форма. Затова постъпвайте мъдро и търсете баланса. Отстъпвайте, а не се дръжте арогантно, защото подобно поведение няма да ви донесе никакъв успех.

За представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености:

Овни, денят се очертава да бъде доста скучен. Отидете на изложба или концерт. Ако не откривате нищо подходящо, се запишете на курс по плетене или сладкарство.

Телци, днес ще разширите кръга си от познати и от бъдещи клиенти. Но не забравяйте, че създаването на приятели е само началото. Ще трябва да положите много повече усилия, за да ги заинтригувате с продуктите и услугите, които предлагате.

Близнаци, не бъдете прекалено самоуверени. И други – много талантливи професионалисти като вас – искат да спечелят конкурса, за който сте си подали документи. Както и да се развият събитията, вие ще бъдете късметлията.

Раци, помислете как да направите офиса си по-уютен. Украсете го с картина от старите майстори или със скулптурна композиция на млад художник. Каквото и да решите, го обсъдете първо с колегите си.

Лъвове, едва ли ще ви стигне времето, за да изпълните всички поставени задачи от шефа си. Опитайте се да положите всички усилия, за да свършите възможно най-много неща, но и не се претоварвайте. Не сте за един ден.

Деви, днес не е подходящо време за поставяне на сложни, философски въпроси. Отхвърляйте задачките си в графика и бъдете по-концентрирани. Останалото ще се нареди от само себе си.

Везни, бъдете благосклонни към новите си колеги – никой не се ражда научен. В противен случай ще си съсипете нервите, а те ще напуснат скорострелно, преди още да са ги назначили официално – пък после се оплаквайте, че нямате нито един почивен ден.

Скорпиони, днес освен да решавате различни бизнес въпроси, ще трябва да обърнете специално внимание на проблемите на близките си. Подкрепете ги – това е по-важно от всякакви финансови резултати.

Стрелци, днес знания, които сте получили в училище и в университета, ще ви бъдат от невероятна полза. И не се притеснявайте, че нищо не си спомняте оттогава – онова, за което трябва да се сетите, ще изникне в съзнанието ви.

Козирози, днес ще трябва да поемете риск, за да изпълните плана си. Ако не се чувствате уверени в себе си, за да рискувате, по-добре изчакайте, за да не се упреквате по-късно.

Водолеи, ще успеете във всяко бизнес начинание, ако се посветите на учене и придобиване на нови умения. Само не се страхувайте! Можете да се научите да карате ролкови кънки и така да сте хвърчаща реклама на заведението си.

Риби, чувствате се като тичащ хамстер в колело? Не се отчайвайте – днес може да намерите подкрепа от страна на бизнес партньори, от които никога не сте очаквали разбиране. Ще откриете техни непознати черти.