Сряда, 1 юни – Късмет за търговци и превозвачи

На днешния 1-ви юни Меркурий ще е първата планета, видима североизточно на хоризонта. След това ще видим и останалите пет по-големи планети.

Тъй като Меркурий се свързва с божеството, покровител на търговците и защитник на пътниците, днес най-голям късмет в работата си ще имат хората, заети в сферата на търговията и транспортните услуги.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, за да си възвърнете увереността и самочувствието, се подгответе за активна творческа работа. Инвестирайте в озеленяване и организиране на пленери за художници – инсталационисти.

Телци, днес не теглете заеми, а се опитайте да инвестирате в хедж фондове.

Близнаци, днес обърнете по-голямо внимание на подобряване имиджа на компанията ви. Не влизайте в конфликт с бизнес партньорите си.

Раци, очаква ви много успешен ден, ако купувате акции на компании в сферата на точните науки и компютърните технологии.

Лъвове, днес е подходящо време да обновите автопарка си или да освежите офиса си с малък ремонт.

Деви, днес ще сте затрупани със задачи. Не се отчайвайте и вайкайте. С малко по-голяма увереност в силите си, ще се справите с всичко навреме.

Везни, днес се абстрахирайте от клюки и интриги. Ако положението стане непоносимо, потопете се в работа.

Скорпиони, днес не упреквайте бизнес партньорите си и колегите, че не ви разбират. Бъдете по-ясни и прецизни в посланията, които им отправяте.

Стрелци, днес основната цел на вашата работа ще е планирането. Внимателно разработете различни алгоритми, планове А, B и C.

Козирози, днес звездите ви препоръчват да се разхождате и да пътувате. Ще сте изненадани колко много тези кратки разходки ще ви заредят с положителни емоции.

Водолеи, днес най-належащият проблем, който ще трябва да решите, са неприятностите със завистливи и неудовлетворени хора в екипа ви. Насърчете ги да видят положителните си качества и постиженията си.

Риби, днес ви очаква тежък разговор с бизнес партньорите ви. През целия ден ще ви преследват, с цел да ви възложат по-голямата част от техните задължения. Не приемайте онези техни предложения, които са в ущърб на интересите ви.