Сряда, 1 септември – Дистанцирайте се от случващото се

Луната е в Рак. Изпитвате чувство за сигурност най-вече когато сте със семейството си или се занимавате с дейности като готвене и градинарство. Може да сте склонни към емоционални изблици и ще трябва да се научите да прощавате и да забравяте. За да избегнете депресия, е препоръчително да се фокусирате само върху настоящите си задачи. Възприемате случващото се около вас твърде лично и е препоръчително да се опитате да се дистанцирате от случващото се. Тогава няма да изпитате толкова горчилка.

 

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

 

Представителите на зодия Овен ще са щастливи да общуват с хора, които мислят като тях и имат желание да ги въвлекат в начинанията си. Ще имате възможност да им доверят свои дългосрочни планове и в тяхно лице да открият надеждни бизнес партньори.

Телците ще получат приходи от неочаквани източници. Добре е да се възползват от новите възможности и да инвестират във ветроходство. Това ще им осигури финансова стабилност и сигурност за известен период от време.

Близнаците ще чувстват несигурност във финансов план. Ще искат да увеличат приходите си, но плановете им ще удрят на камък. Добре е да не се обезсърчават и денят им да протече с мотото: „И това ще мине”.

За Раците е благоприятен период да си направят списък с нещата, които искат да постигнат в краткосрочен, средносрочен и дългосрочен план. Това планиране е основната част от постигането на целите.

Лъвовете ще са особено критични към счетоводителите си. Ще им откриват грешки, каквито те реално не са допуснали. По-добре е да запазят хладнокръвие и да не създават излишни скандали. Така ще имат достатъчно средства, за да посрещнат насрещните си нужди.

Девите ще могат да се похвалят с добри финансови печалби, ако поддържат отлични отношения с приятели, бизнес партньори и шефове. В противен случай ще се чувстват използвани и ще се окажат в ролята на жертва.

Везните, заети в развлекателната индустрия, е добре да инвестират в служителите си – да помислят как да подобрят условията им на работа и да им осигурят бонуси.

Скорпионите ще са недоволни и притеснени от финансовото си състояние. Ситуацията им се би променила, ако излязат от зоната си на комфорт и демонстрират какво могат. Дори и особено агресивните хора в обкръжението им ще ги оценят подобаващо.

За Стрелците сега е идеалното време за създаване на социални или професионални контакти в името на разрастване на бизнеса им. Периодът е благоприятен за благотворителни инициативи.

Козирозите могат спокойно да кандидатстват за банкови заеми – ако са наясно с конкретните си нужди и с тяхното дългосрочно покриване, заетите пари ще им се изплатят стократно.

За Водолеите е добро време за равносметка и за разчистване на стари складове, тавани, мазета. Ще открият неща, които отдавна търсят и са смятали за безследно изчезнали.

Риби ще са силно повлияни от дълбок вътрешен конфликт между сърцето и ума. Препоръчително е да избягват спорове и интриги, за да не рискуват здравето си.