Сандра Бълок: “Сбогом, Холивуд!”

След тридесетгодишна успешна кариера, носителката на „Оскар“ и „Златен глобус“ най-накрая взе решението да се оттегли от света на седмото изкуство. Разказваме ви защо:

 

Толкова съм прегоряла и уморена, че чак съм неспособна да вземам здравословни, умни решения.” – разказа преди няколко дни Сандра Бълок пред Hollywood Reporter. Наред с това 57-годишната актриса допълни, че решението ѝ ще ѝ позволи да отделя повече време на осиновените си деца (Луис (12) и Лайла (10).

Двете осиновени деца на Сандра Бълок – Луис и Лайла.

Любопитно е да се спомене, че това далеч не е първият път, в който звездата коментира, че се оттегля от бляскавия свят на Холивуд. По-рано през тази година, по време на прес турнето за последния филм с нейно участие, „Изгубеният град“, Сандра Бълок няколко пъти много ясно намекна, че времето ѝ за пенсиониране вече е наближило.

Кадър от „Мис таен агент“ (2000).

Да припомним, че Сандра Бълок изгрява в началото на 90-те години чрез екшъни като „Скорост“ (1994) и драми като „Време да убиваш“ (1996) и „Приложна магия“ (1998). След това кариерата ѝ тръгва стремглаво нагоре, като следващите ѝ големи кинематографски проекти, чрез които се проучва още повече, включват „Мис таен агент“ (2000), „Сблъсъци“ (2004), „Къщата на езерото“ (2006), „Предложението“ (2009) и „Гравитация“ (2013).