Риана: „Искам да стана майка повече от всичко на света“

Певицата за пръв път разказа подробности за своята връзка.

Тридесет и една годишната носителка на „Грами“ – Риана, избягва да разкрива подробности от личния си живот, но неотдавна разказа пред списание Interview за отношенията си с бизнесмена Хасан Джамил. Тя потвърди че е влюбена и мечтае да създаде семейство.

„Едва през последните две години започнах да разбирам колко е важно да отделям време за себе си, защото от това зависи психическото ни здраве, – споделя Риана. – Ако човек не е щастлив, няма да бъде щастлив дори правейки това, което обича. Любимата работа ще се превърне в рутина. А аз не искам това“.

По думите на певицата в живота й са се появили такива дреболии като разходки или пазаруване в близкия магазин: „Имам нови отношения и това е важно за мен. Случва се да оставям работата си за два-три дни. Сега в календара ми фигурира печално известната на моя екип буква „Р“, което означава „private“, лично. Това е нещо ново в моето разписание“.

Отговаряйки на въпроса за отношенията й с бизнесмена Хасан Джамил, които станаха известни през юни 2017-а, Риана признава: „Разбира се, че съм влюбена“. Но когато я питат предстои ли им брак, звездата отговаря: „Един Бог знае. Докато ние си правим планове, Бог се забавлява, нали така казват?“.

Певицата споделя още, че иска да стане майка „повече от всичко на света“.

Впрочем през тази година списание Forbes обяви звездата за най-високо платената певица в света. През 2019-а Риана е спечелила 600 млн. долара. Освен изявите си в шоубизнеса, красавицата от остров Барбадос има собствен моден бранд и успешна козметична линия.

Когато питат Риана за новия й албум , тя отговаря: „Наистина е ужасно, че той не излиза, защото съм заета със съвсем други неща. Но аз имам отличен материал, над който продължавам да работя. Просто не искам да бързам. Сега съм в такова състояние, че мога да си кажа: „ Дори да не го направя сега, имам още време“.