Риана, Тейлър Суифт и Ким Кардашиян отново намериха своето място във Forbes

Култовото луксозно списание отново публикува ежегодните си знакови класации за най-богатите мъже и жени на планетата. А ето в коя категория ще видим Риана, Тейлър и Ким:

 

Категорията е „Самоизградилите се жени на Америка“, което ще рече, че всяка една от тези дами – с много труд, постоянство и целеустременост – са изградили собствените си финансови империи.

В списъка Риана е на 20-то място с нейните 1,4 млрд. долара, като същевременно тя е и е най-успешната жена в музиката. След нея се нареждат реалити звездата Ким Кардашиян с нейните 1,2 млрд. и поп певицата Тейлър Суифт, втората най-успешна музикална звезда в списъка, на 34-та позиция със 740 млн. долара.

Риана, Тейлър Суифт и Ким Кардашиян

Да припомним, че богатството на барбадоската певица се дължи както на музикалното ѝ творчество, така и на козметичната ѝ империя Fenty Beauty. Това на Тейлър е изцяло дело на успешната ѝ музикална кариера. А според Forbes, състоянието на американката от арменски произход е благодарение на компанията ѝ SKIMS.

Даян Хендрикс.

В интерес на истината, в списъка се открояват и имената на Мадона (на 45-та позиция с 580 млн.) и Бионсе (на 48-мо място с 540 млн.), а на почтеното първо място с 15 млрд. долара намираме госпожа Даян Хендрикс– съоснователка на мощната американска компания ABC Supply Co. за доставка на покриви, базирана в Белойт, щата Уисконсин.