Приянка Чопра и Ник Джонас с първа официална снимка на рожбата си

Известната двойка най-сетне показа снимка на новороденото си бебе. Ето за какво иде реч:

 

По повод 8-ми май, който в повечето западни страни се чества като Деня на майката, Приянка Чопра и Ник Джоас най-накрая показаха фотография на новородената си дъщеричка. Макар бебето им да бе родено още на 21-ри януари тази година чрез сурогатна майка, родители му го пазиха строго от папараците и външните очи.

На качената в Instagram снимка ясно се вижда, че младото семейство не може да скрие радостта си от новородената си дъщеричка, която носи името Малти Мари. Малти на санскрит се превежда като „малко благоухайно цвете“ или „лунна светлина“: „Следващата глава от нашия живот вече започна, а дъщеря ни е страшно силен човек. Напред, ММ! Мама и татко много те обичат!“ – гласи посланието под публикацията, като Приянка използва повода да честити празника както на всички майки по света, така и на медицинския екип, участвал при раждането на Малти Мари.

Да припомним, че още през януари звездното семейство обяви, че отрочето им бе износено чрез помощта на сурогатна майка. Причината за това остава все още неясна, но се предполага, че индийската красавица има здравословни или репродуктивни проблеми. Ала каквато и да е истината, двамата щастливи родители помолиха да не ги занимават с въпроси, свързани със сурогатството или решението им.