Правилата на обличане на Мелания Тръмп

Седем похвата на първата дама на САЩ, които правят визията й безупречна.

 

Четиридесет и девет годишната Мелания Тръмп, въпреки нееднозначната политика на съпруга й, е уважавана фигура в света на модата – нейният гардероб наистина е безукорен и разнообразен.

Ставайки първа лейди на САЩ, Мелания Тръмп не започна да се облича в строги, черни костюми, а си изработи собствен стил, който изцяло съответства на каноните на официалния дрескод. Представяме ви седем правила на Мелания, от които ценителките на строгата класика си струва да се възползват.

Цветът – той е главното спасение от скучния гардероб. Мелания обожава розовото, синьото и червеното – тези основни цветове подхождат идеално на нейния цветотип. Бъдете сигурни, че освен черният, сивият и тъмно синият, всяка дама може да избере два-три оттенъка, които да й подхождат идеално.

 

Обувките в ярки цветове  могат да оживят и да допълнят костюмите в строги цветове и кройка, затова Мелания често ги съчетава.

 

Принтовете. Първата дама носи както класически точки, така и геометрични принтове. Флоралните мотиви също не са за пренебрегване, единствената тънкост е да са в по-приглушена цветова гама, за да не изглеждат претенциозно.

 

Роклите карго са напълно уместни в деловия дрескод, важното да са комбинирани с подходящи обувки, например класически „лодки“, както ги носи Мелания Тръмп. (бел.ред. Карго е младежки стил, характерен с изобилие от джобове върху всички елементи на костюма. Той представлява симбиоза между работническия костюм и армейската униформа).

 

Кожени прилепнали панталони. Дори те може да изглеждат съвсем подходящо, ако се носят с издължено сако, покриващо изцяло бедрата, както постъпва първата дама на САЩ.

 

Ботушите не нарушават общото внушение на строгия дрескод, стига да се съчетани с прилепнали панталони и класическо палто.

 

 

Джинсите също се вписват в деловата визия, но само ако са стеснени, черни, без протривания на плата и апликации.