Поверителността е новият лукс в курортите на Карибите

Луксът означава различни неща за различните хора. В новите карибски курорти моден акцент напоследък е грижата за онези, които ценят неприкосновеността на личния си живот.

Тази тенденция доведе до създаването на уникални концепции като курорти на собствени частни острови и тайни басейни, издълбани директно във варовиковите скали. Ако и вие приемате поверителността като новия лукс в ежедневието ни, което е непрекъснато на показ, вижте какви дискретни удобства предлагат някои от най-добрите частни карибски курорти:

Rock House, Grace Bay Resorts

Бляскавият курорт в Грейс Бей, на отдалечените скали на северния бряг на островите Търкс и Кайкос, предлага „курорт в курорта“, известен като The Reserve. Модерните резиденции са проектирани от интериорния дизайнер на AD100 Шон Хендерсън, съвместно с Coast Architects. Резерватът е разположен на уединен повдигнат парцел в рамките на Rock House, изключителна панорамна гледка на 180 градуса на северния бряг на Провиденсиалес. The Reserve има девет резиденции, разположени в три елегантни двуетажни сгради.

Hyatt Ziva Cancun

Комплексът има 270-градусов изглед към океана. Hyatt Ziva Cancun е оазис само за възрастни, който разполага с частен вход и изход, достъп до VIP салон, личен иконом през целия престой на гостите и изключителен бар на покрива с безкраен басейн с гледка към океана. Новата луксозна кула, която е един вид „курорт в курорта“ разполага с басейни, частни балкони с горещи вани, огромни стъклени душ кабини от пода до тавана, първокласни коктейли на разположение през цялото време и денонощна трапезария в апартамента. Гостите имат и частен вход към асансьори, водещи към спа зона, в която получават осемстепенен хидротерапевтичен кръг за детоксикация и подмладяване.

Jicaro Island Lodge

Разположен на частен остров в езерото Никарагуа, луксозният Jicaro Island Lodge, може да се похвали с девет уединени зони, заобиколени от гъсти пейзажи в джунглата, трапезария край езерото, уелнес център и СПА център на кратко разстояние, достъпно на кратка разходка с лодка от колониалния град Гренада.

Grand Hyatt Baha Mar

Разположен на последните етажи на източната кула на Grand Hyatt Baha Mar, резерватът представлява една ексклузивна, луксозна концепция за хотел в рамките на хотел. На гостите се предоставя уединено преживяване при настаняването, както и достъп до частен вход до слотове с висок лимит в казино Baha Mar и иконом на тяхно разположение 24/7.

Barrière Le Carl Gustaf St. Bart’s

Хотел Barrière Le Carl Gustaf ще отвори врати през ноември тази година и ще предоставя на гостите луксозна дискретна атмосфера на остров Сейнт Бартс. Сгушени сред буйна тропическа зеленина, 23-те стаи за гости са спокойни скривалища, всяко от което има собствен самостоятелен басейн и тераса, където гостите могат да се се насладят на частни масажи на открито и йога сесии с уелнес експерти.