На кафе при Saint Laurent в Париж

Феновете вече могат да си поръчат кафе и сладкиши в първото кафене на известната френска марка за haute couture в Париж.

 

Заведението отвори врати неотдавна в Париж и като първото по рода си зарадва  най-вече туристите и феновете на бранда. Само на няколко крачки от градината на „Тюйлери“, човек може да се наслади на ароматно кафе и вкусни виенски сладкиши.

 

Дизайн

Шикозното вътрешно  пространство е решено в черно и бяло, повърхностите са от мрамор и всичко това е озарено с ярки неонови светлини. Декорацията е минималистична, за да се придържа към имиджа на марката, но същевременно е много модерна. Всеки елемент е обмислен до най-дребния детайл.

 

Предложения и екстри

Клиентите на заведението ще могат да избират между най-различни видове кафе  – от еспресо до макиато, приготвени от опитен бариста с професионална кафемашина на италианската марка Faema. За хапване се предлагат различни, пресни френски и виенски печива. При покупката на всяко кафе клиентът получава специален QR код, с който може да  свали най-новия плейлист, специално миксиран от модната къща YSL. Кодът се сменя всяка седмица.

Адресът на кафенето е 6 Rue du 29 Juillet, Париж, Франция.