Понеделник, 4 април – Лесно намиране на решения

Днес Луната образува секстил и с Юпитер, и с Нептун. Това означава, че ъгълът между орбитите им е 60 градуса. Това ще се отрази положително на работещите в сферата на правото, на извършващите парични трансакции и на взимащите държавнически решения.

Тази своеобразна подкрепа от планетите ще продължи около седмица – възползвайте се.

Междувременно влиянието на разположението на Луната спрямо Сатурн може да се отрази отрицателно на доброто ви настроение. Но ще ви се наложи да преодолеете този проблем – чакат ви важни бизнес срещи.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овни, днес приемайте всичко с чувство за хумор – дори и когато имате най-малкото желание за това. Така по-лесно ще разберете случващото се около вас.

Телци, днес са вероятни здравословни проблеми, които може да ви извадят от строя за дълго време. Не ги пренебрегвайте – погрижете се за здравето си, защото в противен случай ще трябва дълго време  да полагате усилия за възстановяването си.

Близнаци, не губете оптимизма си, ако всичко около вас изглежда сиво и мрачно. Очаква ви много изгодно предложение, което ще се отрази благоприятно както на финансовото ви състояние, така и на кариерата ви. Започнете да виждате положителните страни на случките, които преживявате, и в бъдеще развивайте това свое умение – нека ви стане навик.

Раци, днес ще ви бъде много трудно да разберете мотивацията на определени хора. Няма да разбирате и смисъла от действията им. Това обаче не е причина да ги смятате за луди. Ако за вас е важно да разберете какво правят, просто ги попитайте директно.

Лъвове, началниците ви очевидно не са доволни от вас. Би било хубаво да знаете каква е причината за подобна промяна, при положение, че в последно време наистина давате всичко от себе си в работата.

Деви, днес звездите ви съветват да не взимате важни решения, ако изпитвате някакви съмнения. Най-малкото колебание ще ви принуди постоянно да се тревожите за правилността на вашия избор, като по този начин ще ви направи практически неработоспособни.

Везни, днес ще бъдете изключително разсеяни – малко е вероятно да се намери сила, която да ви помогне да се фокусирате върху непосредствените си задължения в работата. Ако обаче подобно чудо се случи, денят обещава да бъде наситен с много ползотворни срещи.

Скорпиони, днес може да имате недоразумения с началниците си. Опитайте се да ги преодолеете. Не забравяйте, че и те имат своите страсти, желания и мечти. Не на последно място шефовете имат и слабости, от които можете да се възползвате само за да успокоите ситуацията.

Стрелци, дори професията ви да не е свързана със сферата на изкуството, днес трябва да отделите повече време за разработването на проект, в който да вложите много въображение. Той ще ви донесе неочаквани материални ползи.

Козирози, днес ще ви се иска вие да взимате решенията вместо шефа си. Но в крайна сметка, който взима решенията, той носи отговорността. Имате ли нужда от допълнителни отговорности, без допълнителни финансови стимули?

Водолеи, днес ви се откриват добри перспективи, за да влезете в големия бизнес. Основното нещо е да действате бързо и разумно и да не оставяте на конкурентите си възможност да ви изпреварят.

Риби, днес трудно ще се състредоточите върху четенето на документи, но е важно да го направите. Един от тях може значително да промени трудовата ви дейност и то към много по-добро. Затова положете повече усилия – те наистина си струват.