Понеделник, 20 септември – Желание за уединение

Новата седмица ще започне емоционално. В понеделник следобед Луната и Нептун ще са разположени по такъв начин една спрямо друга, че интуицията ви ще се засили и много от предчувствията ви ще се окажат верни.

Ще изпитвате състрадание, но и ще имате силно желание да се оттеглите от светлината на прожекторите и да останете насаме със себе си.

За съжаление заради по-изострената си чувствителност е възможно да се почувствате разочаровани от свои сътрудници, партньори, близки. Не допускайте да бъдете завладени от отрицателни емоции.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще са творчески настроени – ще намерят решението на сериозен проблем, който от доста време ги измъчва в сферата на бизнеса им. Той може да е от най-различно естество – включително как да подредят мебелите в офиса си, да изберат най-елегантните мебели или да планират най-прецизния бюджет.

Телците, които принципно имат един недостатък – виждат света в черно-бяло, днес ще са по-толерантни и гъвкави в отношенията си към другите.

Близнаците ще искат да поставят на вратата си табелка – „Не ме безпокойте. На Луната съм“. Ще са изпълнени с носталгия към миналото и към детството си, но това връщане назад във времето, може да ги вдъхнови да измислят нещо наистина много, много красиво.

Раците е добре да се вслушват в чуждите съвети и в чуждия опит. Пътищата към успеха не винаги са добре маркирани. Тръгнете по този, който изобщо не ви прилича на път. Бъдете смели и решителни, само така ще стигнете там, накъдето сте се отправили.

За Лъвовете е препоръчително да си отговорят на въпроса – сигурни ли са, че правят всичко по силите си, за да се поздравят с най-големите печалби. Възможно ли е да сменят работата си – нещо, което искат от доста време насам, но нещо подсъзнателно ги задържа на сегашното място. Имат ли представа какво е то?

Представителите на зодия Дева е добре да се опитат да не виждат негативните явления около себе си. Важно е да се концентрират върху положителните страни и предимствата в работата си. Ще получат ценни съвети, които могат да са им от полза в бъдеще.

Везните ще са склонни да правят безумни покупки. Препоръчително е да скрият всичките кредитни карти от себе си!

Скорпионите ще са настроени философски към живота – ще си припомнят, че фактът, че са тук на земята, означава, че светът има нужда от тях. Добре е да помислят в кои области са най-ефективни.

Стрелците ще постигнат голям напредък в бизнеса си. Редица асове в бранша ще искат да са им партньори. Добре е да помислят какви изисквания ще имат към тях при едно потенциално сътрудничество.

На Козирозите може да им се наложи да променят обичайния си стил на работа. Добре е да изброят плюсовете и минусите на различните си начини на действие. Може да открият важни подробности, благодарение на които да открият парченцето от пъзела, което винаги са търсили и никога не са знаели къде е.

Водолеите ще са притеснени, че се бавят твърде много с проектите си, които е трябвало да завършат още миналата седмица. Ако запазят хладнокръвие, би трябвало да могат да се справят още този понеделник. Добре би било, ако смирят гордостта си и помолят някого за помощ. Какво пък толкова – утре тях някой може да ги помоли за помощ.

Рибите ги очаква много напрегнат ден. Ако имат гузна съвест, ще изпитват силни притеснения, че бизнес партньорите им могат да разкрият недотам коректнто им поведение. Препоръчително е да си дадат сметка какво правят, да не се поддават на параноята си и да направят всичко по силите си да си върнат изгубеното доверие.