Подхвърляния и намеци на „Златен глобус“ – Гал Гадот отговаря

След като ви разказахме за победителите на престижните награди „Златен глобус“ (https://special.bg/koi-sa-pobeditelite-ot-nagradite-vzlaten-globusv/) и за най-ефектно облечените звезди на церемонията (https://special.bg/golden-globes-2021-moda-predstavyane-i-makiazh/), ето и няколко по-пиперливи клюки от „кухнята“.

 

Светските хроникьори с по-набито око веднага забелязаха израелската актриса Гал Гадот, известна с ролята си в блокбъстъра „Жената-чудо 1984“. Тя се появи с бяла широка рокля на Givenchy. Не закъсняха подхвърляния и намеци за бременността ѝ. Но зевзеците не чакаха дълго – дойде и отговорът от страна на Гал Гадот. Ето за какво иде реч:

Тридесет и петгодишната звезда не отрече, тъкмо обратното. Преди броени дни красавицата публикува в личния си Instagram профил снимка на семейството си. На нея се виждат тя, съпругът ѝ Ярон Варсано и двете им дъщери Алма и Мая. Всички те са поставили ръце върху корема ѝ. А след като текстът под фотографията гласи: „Пак започваме!“ – всичко е ясно. Но все още не се знае нищо за термина и пола на бебето.

Сватбата на Гал Гадот и Ярон Варсано през 2008 година.

Да припомним, че чаровницата се омъжи за израелския бизнесмен през 2008 година. След три години от любовта им се роди Алма, а след още шест – Мая. И днес „Мис Израел 2004“  отново е на седмото небе от щастие.

Гал печели конкурса за красота „Мис Израел“.

Може да звучи налудничаво, но наистина след всяко раждане се чувствам като „Жената-чудо“. Когато раждате, вие имате усещането, че сте самият Господ. „О Боже мой, направих го.“ Най-прекрасното чувството на света е да станете майка и да родите.“ – разказва щастливата актриса през 2017 г., малко след раждането на Мая.

Докато заснемат „Жената-чудо“ през 2016 г., Гал е бременна в петия месец.

Любопитно е да се спомене, че по време на екранизацията на „Жената-чудо“ (2016) на Гал ѝ се налага да се върне на снимачната площадка, за да бъдат заснети наново някои сцени с нейно участие. Причината – напредналата ѝ втора бременност по време на снимките.