Петък, 8 октомври – Много енергия от Слънцето и Марс

Днес между Слънцето и Марс се образува специфична връзка, която ще събуди във вас мощна енергия и неподозирана сила. Определено днес трябва да сте физически активни.

Ако нямате възможност за това поради естеството на работата си, то поне в свободното си време се движете и спортувайте. Седенето на едно място би било трудно за мнозина от вас.

 

 

Внимавайте при работата с машини и предмети – не действайте твърде импулсивно. Днес и утре са едни от най-подходящите дни в годината за започване на нов проект.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

При Овните липсата на реализъм рискува да им изиграе ужасни номера. Препоръчително е да бъдат особено предпазливи по отношение на сделки с твърде висок финансов риск и да не се хвърлят прибързано в търговия с акции.

Телците ще могат да разрешат днес важни проблеми, свързани с имуществото на семейството, както и деликатни въпроси, отнасящи се до наследството им. Добре е да бъдат по-бдителни дори мнителни.

Близнаците ще имат успех във финансовите дела. По -специално ще бъдат облагодетелствани в дейности, включващи покупка или продажба на коли и мебели.

Ценно е да се заемат с дългосрочни проекти, за които отдавна са си мечтали. Препоръчително е да не пренебрегват съветите, които днес ще получат.

На Раците ще им светне червената лампичка, че ги очакват финансови ограничения в близко бъдеще. Проблемите, свързани с недвижими имоти, могат да ги натоварят с непредвидени разходи. Добре е да се опитат да предвидят ходовете си с няколко напред, за да не търпят щети и да си дадат достатъчно свобода на действие.

Лъвовете, казано на езика на Националния статистически институт, днес ще са с увеличена покупателна способност. Най-успешни ще са им покупките на бяла и черна техника, като могат да помислят и за дрон, с който да правят невероятни снимки от високо.

За Девите е добре да са внимателни какви решения взимат по отношение на финансови и спекулативни сделки. Може да се окажат твърде неподходящи или прибързани. Важно е да търсят златната среда.

Везните могат да разчитат на късмета си – особено що се отнася до инвестиции в спортни комплекси и плетачни фабрики. А ако им предложат да вложат капиталите си в производство на луксозни камини, да имат предвид, че първите пет години ще имат проблеми, но в дълосрочен план инвестицията ще си струва.

Скорпионите вероятно ще изпаднат в деликатна ситуация, но ако са искрени с бизнес партньорите си и не се оправдават постоянно с външни фактори, ще започнат да виждат решения на проблемите си. Препоръчително е да са много бдителни за разходите си, възможно е близки хора да ги подведат.

Стрелците ще си задават въпроси от типа: „Имам ли достатъчно смелост да се впусна в това начинание?“ и „Мога ли да се справя финансово с отварянето на ново предприятие, без да се налага да се лишавам от твърде много неща?“ От отговора им зависи с какво ще се занимават в близките няколко месеца, но да имат предвид, че влиянието на планетите е благоприятно за нови начинания.

Козирозите, които днес подписват договори, да бъдат внимателни за три неща – липса на план Б, импулсивни партньори, непредвидени разходи за важни неща. Тези три фактора могат да ги извадят от равновесие. Ето защо е добре навреме да се откажат от подобни сделки и да опитат късмета си с друг тип дейности.

Водолеите да имат предвид, че ако бизнесът им върви така, както искат, да не въвеждат никакви промени, защото те биха били с отрицателен ефект.

Трябва да са благодарни за постигнатото и да помислят как да се отблагодарят на хората, които работят рамо до рамо с тях.

За Рибите е важно днес да избягват спекулации на фондовия пазар. Ако им се наложи да наемат нови хора, да отчетат качества като умения да свирят на китара, да правят дърворезба и да карат сърф.