Петък, 22 юли – Всичко е въпрос на чест

Слънцето навлиза в знака на Лъва. Това ще засили самочувствието ви и желанието ви за самоутвърждаване. Разположението на небесните тела ще ви повлияе така, че ще взимате решения под въздействието на принципа: „Всичко е въпрос на чест“.

Ще изпитвате силно желание да се борите за истината, за близките си и за отстояването на високите професионални стандарти в сферата, в която развивате бизнеса си.

Представителите на отделните зодии е добре да имат предвид:

Овни, днес в никакъв случай не се отказвайте да спечелите съмишленици за каузата на вашата компания. Не спирайте с опитите, каквото и да ви струва това – защото утре може и да е късно.

Телци, бъдете предпазливи и дори мнителни при подписването на договори – всяко ваше предоверяване може да ви нанесе финансови загуби. Ако не сте сигурни в онова, което ви предлагат, отложете взимането на решение.

Близнаци, фокусирайте се върху силните си страни и не се оставяйте слабостите да ви разколебаят във взимането на важни решения за бизнеса ви. С времето ще преодолеете недостатъците си, а сега е необходимо да реагирате мигновено и изпреварващо.

Раци, днес е подходящо време да инвестирате в нови технологии. Мислете мащабно и глобално, избягвайте дрязги и конфликти. Те само хабят енергията ви, която днес ви е необходима за революционни промени с дългосрочен ефект.

Лъвове, това е един от онези дни, в които трябва да правите компромиси и да се приспособявате към особеностите на характера на другите. Бъдете благородни – днес това ви качество ще бъде щедро възнаградено.

Деви, днес ще сте под огромно психическо напрежение. Следвайте приоритетите си и вярвайте в способността си да се справяте и с екстремални предизвикателства.

Везни, инвестирайте в нови техники, улесняващи работния процес. Така не само ще повишите ефективността, но и ще улесните служителите си, които ще започнат да проявяват творчество в работата си.

Скорпиони, ще имате възможност да обмислите важни въпроси, свързани с кариерното ви развитие. Вслушвайте се в съветите, които ви дават. Дори и непоискани, днес те са за ваше добро.

Стрелци, ще имат притеснения за авоарите си. Освен това ще ви искат пари назаем, а бъдещите ви длъжници няма да ви вдъхват доверие – не рискувайте.

Козирози, очакват ви пътувания, по време на които ще възникнат неочаквани промени. Препоръчително е да се примирите с това и да положите усилия да извлечете максимална поука от преживяното.

Водолеи, ще сте подложени на психически стрес. Добре е да овладеят безпокойството си, като споделят проблемите си с хора, на които имат доверие, или да отидат на психолог.

Риби, денят е подходящ ден да планирате бъдещи бизнес начинания, при които спокойно може да развихрите фантазията си. Идеите ви ще бъдат оценени и на по-късен етап – увенчани с успех.