Новото хоби на Бритни Спиърс или какво представлява литотерапията

Неотдавна изпълнителката на Oops!…I Did It Again сподели със своите фенове в Instagram коя е новата ѝ голяма страст. Разказваме ви какво представлява литотерапията и защо Бритни Спиърс се е запалила по нея.

 

Животът на родената в Маккъб звезда далеч не е съвършен както мнозина все още си мислят. След успешния старт на кариерата ѝ през 1993-а, и последвалите години на световна слава към края на 90-те и началото на XXI в., идва един от най-тежките периоди за Бритни Спиърс. Между 2006-а и 2008-а певицата се срива психически, което прераства в скандално поведение и провокативни изцепки от нейна страна, включително обръсване на главата ѝ през 2007-а. Това едва не слага завинаги кръст върху кариерата и бъдещето ѝ на музикант.

Бритни Спиърс си обръсва главата през 2007-а.

Очарователната блондинка е принудена да си вземе почивка от славата и прожекторите. Но през този период баща ѝ – Джейми Спиърс – става временно неин попечител, което води до други проблеми и терзания за звездата, вече описани от „Banker Special“  – https://special.bg/britni-spiars-ne-iska-popetchitelstvoto-na-bashta-si/. Да не говорим, че социалното дистанциране и другите мерки, свързани с коронавируса, също не се отразиха положително на майката на две момчета.

Впрочем, Бритни се запознава с литотерапията малко след началото на карантината. Лечението използва целебните сили на някои видове кристали и минерали като кварц, аметист или опал. По-късно самата звезда реши да сподели с феновете си своите лични впечатления от алтернативната практика. Неотдавна и ние ви разказахме за дванадесет кристала и техните лечебни сили – https://special.bg/12-kristala-s-tselebni-sili-koito-tryabva-da-nosite-sas-sebe-si/.

Ок… ако искате може да кажете, че съм странна, но наистина обожавам кристалите и камъните! По време на пандемията имах повече свободно време за себе си и така започнах да събирам моята колекция, която вече наброява 33 камъка! Те са невероятни, моля се и медитирам с тях всеки ден! Нямам специфична молитва, защото тя се променя всеки път, според нуждите ми. Вчера, например, се помолих да съм по-уверена и елегантна… Помолих и моя духовен водач за напътствие… Обикновено кадя и с тамян, за да пречистя енергията у дома.“ – споделя развълнуваната Бритни Спиърс в Instagram профила си.

Бритни в началото на своята кариера.

В интерес на истината, увлеченето на певицата по лъскавите кристали започва още преди години: „Като по-млада имах навика да нося малко камъче в джоба си, когато се чувствам изнервена преди интервю, за да ми донесе късмет! Възползвах се от карантината, за да преоткрия отново себе си и да се върна към нещата, които толкова обичах като малка! Когато бях дете и излизах на алеята всеки път предпочитах да разглеждам хубавите камъни, отколкото да си играя…  Добре де, и тогава бях доста странна! Трябва да знаете, че някои неща никога не се променят.  P.S. не забравяйте да поставите кристали и полускъпоценни камъни в домовете си!“.

По всичко изглежда, че 38-годишна Бритни Спиърс е много щастлива с новото си хоби, което ѝ помага не само да се чувства, но и да изглежда по-добре. Впрочем и други нейни колежки като Адел, Виктория Бекъм и Миранда Кер, споделят същата страст.