Новият проект на Бионсе: Ivy Park x Adidas скоро по магазините

Преди няколко месеца Бионсе обяви, че предстои на пазара да се появи  най-новият ѝ съвместен проект с известната немска марка Adidas. Певицата вече сподели в социалните мрежи няколко изображения на новите продукти в резултат на партньорството. Ето какво се знае досега:

 

Съвместният проект Ivy Park x Adidas

Оше от април тази година се знаеше, че Бионсе и немският спортен гигант ще реализират обща идея – дрехи и обувки, които след няколко месеца би трябвало да са на пазара. Говори се, че именно благодарение на тази известна колаборация, звездата от Тексас ще даде нов тласък на собствената си марка за спортно облекло – Ivy Park, чието първо лансиране бе през 2016-а. Тогава Бионсе се довери на сър Филип Грийн, собственик на британския многонационален моден търговец на дребно Topshop. Но на 14 ноември 2018-а компанията на Бионсе – Parkwood Entertainment, потвърди че е придобила изцяло собствеността върху марката Ivy Park от съоснователя ѝ Филип Грийн, след повдигнати срещу него обвинения в сексуален тормоз и расова нетърпимост.
Чернокожата знаменитост многократно е обяснявала, че идеята на бранда ѝ е да мотивира хората да спортуват по-активно – най-вече жените, които да се чувстват удобно и секси в спортните дрехи. Впрочем самата Бионсе спортува редовно и винаги гледа да намери време за тренировка, въпреки натовареното ѝ ежедневие.

Продуктите и датата на излизане

Най-накрая американската звезда сложи край на дългото очакване, публикувайки в Instagram шест снимки на част от артикулите си: боди в цвят бордо, бели маратонки с дебела подметка и златни бижута с логото на бранда, както и датата на тяхното лансиране – 18 януари 2020-а. Интересно какво друго е подготвила Бионсе за почитателите си и любителите на спорта.

Унисекс колекция

„Реших сегашната колекция да бъде унисекс, след като разбрах, че много мъже също харесват Ivy Park. За мен това беше неочакван подарък. Много ми харесва да създавам продукти и за двата пола.“ – сподели  американската певица пред британското списание ELLE.